Widok

jaką wódkę na wesele polecacie??

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam Serdecznie.Chciałbym powrócić do tematu jaka wódka na wesele.W czerwcu mam wesele i nie wiem jak a wódka byłaby dobra.Nie wiem też ile jej kupić.Może uzyskam też od was informacje o promocjach...Za odpowiedzi bardzo dziękuję

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taką która w pełni spełni Wasze oczekiwania znajdziecie w https://www.taniahurtownia.pl/ Asortyment jaki posiadają jest bogaty w różnego rodzaju trunki. Zaopatrzycie się tam na wszelkiego rodzaju okoliczności a dodatkowo będziecie zachwyceni bardzo przystępnymi cenami. Wizyta tam będzie udana.

Jak dla mnie, jeśli szukasz naprawdę udanej imprezy, powinniście zainwestować w najlepsze alkohole. Uważam, że alkohol na wesele będzie zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem.

Ja serdecznie polecam wódkę Biały Bocian, zamawialiśmy ją na stronie https://taniahurtownia.pl/ Ta hurtownia alkoholowa dysponuje szerokim asortymentem obejmującym wiele rodzajów wysokoprocentowych trunków na różne okazje. Poza tym zamówiliśmy tam również kilka rodzajów win oraz whisky.

Zerknijcie na https://www.gdziewesele.pl/atrakcje-weselne/grupa-grabiec-alkohol-na-wesele mają świetne ceny i dowód gratis.

Bocian :)

Na początku przeszliśmy się po marketach aby zobaczyć jakie mają ceny. Jednak ostatecznie zdecydowaliśmy się na zamówienie alkoholu w hurtowni. Okazało się, ze hurtownie mają o wiele lepsze ceny na alkohol niż markety ( poza tym hurtownia w jakiej zamawialiśmy wódkę zaoferowała nam darmowy transport na miejsce wesela, co było dla nas bardzo wygodne). Mogę Ci polecić ich
http://www.alkoparty.pl
Mają w ofercie nie tylko wódkę ale również piwo, róznego rodzaju wina czy alkohole.Na weselu warto jest zadbać o różnorodność bo jednak różni ludzie to różne gusta i każdemu smakuje coś innego.

A gdzie zamawialiście?
u mnie była biała żubrówka i wszystkim odpowiadała :)
głowa piekielnie boli po finlandii

pistacja, poczytaj tu
ile tak srednio trzeba liczyc za 0,7l ? np takiego sobieskiego lub tym podobnym wodkom....

my kupilismy luksusowa- sprawdzona na imprezkach :))))

a mi mój tata zrobil super niespodzianke. któregos dnia poprosił żebym pomogła mu cos powynoscić z samochodu. co się okazało była to wódka na wesele- finlandia- nawet nie wiecie jaka miałam radoche. teraz te sliczne buteleczki spokojnie czekaja w pokoiku na 2 czerwca:)

Finlandia (żurawinowa mniam) :) Czy jest droga? Hm.. z Bomi widzialam 1l za 55 zł w hurtowni pewnie będzie taniej z 45 zł? Z drugiej strony czy trzeba zaraz kupować cały kontener ;)

...
Soplica

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
człowieku, zdecyduj się!
próbowaliśmy Sobieskiego i jest git....a wy jak sądzicie........

FINLANDIA JEST BARDZO DOBRA I KAŻDY GOŚĆ BYŁBY ZACHWYCONY....SZKODA ŻE JEST TAKA DROGA I NIE KAZDY MOŻE SOBIE POZWOLIĆ NA JEJ ZAKUP........INNE WÓDECZKI TEŻ SĄ GIT....

Wiadomości nie, ale opinie tak :) - my mieliśmy finlandię, dla mnie najlepsza na świecie

MACIE JESZCZE JAKIEŚ WIADOMOŚCI NA TEMAT WÓDKI?......A MOŻE OPINIE.....

do góry