Widok
pilismy ją, ja, moj narzeczony, nasze rodziny i znajomi na wielu imprezkach (nigdy na weselu). Oczywiscie nie na imprezach ktore mysmy robili(my zawsze kupujemy sobieskiego) i wszyscy zgodnie twierdzili i twierdza ze smakuje jak spirytus z mety;) Nie wiem czy ja podrabiaja czy po prostu taka robia, zeby obnizyc koszty, ale zeby potem Wasi goscie nie mysleli ze od ruskich kupiliscie gdzies na targu bo sie beda bali pic ;)
No ale jak widzisz sa tez pozytywne opinie, wiec najlepiej kupcie butelke i sami zdecydujcie :)
No ale jak widzisz sa tez pozytywne opinie, wiec najlepiej kupcie butelke i sami zdecydujcie :)
My chyba zdecydujemy się na Absoluta. Niestety też z nieco wyższej półki, ale chcemy, żeby goście dobrze się czuli na drugi dzień, bo chcemy drugą imprezkę na poprawinach :-)
Chyba tak dużej różnicy w smaku wódek nie ma (i tak trzeba ja szybko pić) ;-), bardziej wpływ ma samopoczucie na drugi dzień.
Chyba tak dużej różnicy w smaku wódek nie ma (i tak trzeba ja szybko pić) ;-), bardziej wpływ ma samopoczucie na drugi dzień.
Najczęściej podrabianą wódką jest Bols. Takie są statystyki policyjne...
I chyba wiele osób się na nią nacięło... Znajome kelnerki mi mówiły, że na większych imprezach zawsze się znajdzie kilka osób, które stanowczo odmawiają picia Bolsa (oczywiście pełno jest i innych fanaberii). Podobno najmniej jest zdecydowanych przeciwników Smirnoffa. I tym się tylko kierowaliśmy, kupując wódkę na wesele (i ceną oczywiście, Finlandii czy Absoluta nie braliśmy pod uwagę).
I chyba wiele osób się na nią nacięło... Znajome kelnerki mi mówiły, że na większych imprezach zawsze się znajdzie kilka osób, które stanowczo odmawiają picia Bolsa (oczywiście pełno jest i innych fanaberii). Podobno najmniej jest zdecydowanych przeciwników Smirnoffa. I tym się tylko kierowaliśmy, kupując wódkę na wesele (i ceną oczywiście, Finlandii czy Absoluta nie braliśmy pod uwagę).
wszystkie wodki podrabiaja, to nie ma reguly, ktore czesciej
trzeba kupic z pewnego zrodla (hmmm...tylko skad wiedziec ze jest pewne???) i tyle
a wybarc ta, ktora nam smakuje, goscie to goscie, jednym bedzie smakowac, innym nie, przeciez sondazu wsrod gosci robic nie bedziemy...
wybrac najodpowiedniejszy dla nas smak i cene - tym sie kierowac
trzeba kupic z pewnego zrodla (hmmm...tylko skad wiedziec ze jest pewne???) i tyle
a wybarc ta, ktora nam smakuje, goscie to goscie, jednym bedzie smakowac, innym nie, przeciez sondazu wsrod gosci robic nie bedziemy...
wybrac najodpowiedniejszy dla nas smak i cene - tym sie kierowac
w moim towarzystwie pije się sporo wódki (kurcze, zabrzmiało jak jakaś grupa alkoholików;) co jest pewne to, że każda wódka ma inny smak i najlepiej samemu spróbować... ale moi znajomi (ze mną włącznie) na pierwszym miejscu stawiają FINLANDIĘ i WYBOROWĄ. porównanie wyborowej z luksusową jest dla mnie jakąś totalną pomyłką, zarówno jakość jak i cena zupełnie się różnią!!!!
gusta są różne, więc każdy wybiera co innego :)
gusta są różne, więc każdy wybiera co innego :)
Często bywam na weselach, średnio 4 razy w roku, przeważnie jestem kierowcą ale mam swoje zdanie, ponieważ mój narzeczony na weselach trunkuje i ogólnie słyszy się to i owo o wódeczkach...
Smirnoff, Bolls, Maximus... zepsuły się strasznie.
Polecam Sobieski... i taki wybór będzie na moim weselu.
Pozdro...
Smirnoff, Bolls, Maximus... zepsuły się strasznie.
Polecam Sobieski... i taki wybór będzie na moim weselu.
Pozdro...
Ja swego czasu barmanka moge powiedziec jedno że po kilku to one zatracaja smaki wszytskie sa podobne:)niestety taka prawda...ale żeby miec pewność to zrobiłam test smaku i mnie najlepiej podeszła wódka wyborowa, ale gusta innych wykazały na sobieskiego...odradzam smirnoffa normalnie sam spirutus...finlandia jest dla koneserów-jest jakby gęstsza tkal lepka,lekko słodkawa...maximus może byc...pan tadeusz super ale cięzko sie nalewa więc na wesel odpada...była jeszcze jedna ale niesety juz wycofana-wodka królewska. Reasumujac SOBIESKI prosto z fabryki w starogardzie co gwarantuje jakość( i cena przy wiekszej ilości do negocjacji)
Na początku przeszliśmy się po marketach aby zobaczyć jakie mają ceny. Jednak ostatecznie zdecydowaliśmy się na zamówienie alkoholu w hurtowni. Okazało się, ze hurtownie mają o wiele lepsze ceny na alkohol niż markety ( poza tym hurtownia w jakiej zamawialiśmy wódkę zaoferowała nam darmowy transport na miejsce wesela, co było dla nas bardzo wygodne). Mogę Ci polecić ich
http://www.alkoparty.pl
Mają w ofercie nie tylko wódkę ale również piwo, róznego rodzaju wina czy alkohole.Na weselu warto jest zadbać o różnorodność bo jednak różni ludzie to różne gusta i każdemu smakuje coś innego.
http://www.alkoparty.pl
Mają w ofercie nie tylko wódkę ale również piwo, róznego rodzaju wina czy alkohole.Na weselu warto jest zadbać o różnorodność bo jednak różni ludzie to różne gusta i każdemu smakuje coś innego.
Zerknijcie na https://www.gdziewesele.pl/atrakcje-weselne/grupa-grabiec-alkohol-na-wesele mają świetne ceny i dowód gratis.
Ja serdecznie polecam wódkę Biały Bocian, zamawialiśmy ją na stronie https://taniahurtownia.pl/ Ta hurtownia alkoholowa dysponuje szerokim asortymentem obejmującym wiele rodzajów wysokoprocentowych trunków na różne okazje. Poza tym zamówiliśmy tam również kilka rodzajów win oraz whisky.
Jak dla mnie, jeśli szukasz naprawdę udanej imprezy, powinniście zainwestować w najlepsze alkohole. Uważam, że alkohol na wesele będzie zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem.
Taką która w pełni spełni Wasze oczekiwania znajdziecie w https://www.taniahurtownia.pl/ Asortyment jaki posiadają jest bogaty w różnego rodzaju trunki. Zaopatrzycie się tam na wszelkiego rodzaju okoliczności a dodatkowo będziecie zachwyceni bardzo przystępnymi cenami. Wizyta tam będzie udana.