Widok

jaki autobusem z Gdyni do auchan w Rumii?jest jakis bezposredni autobus?

Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jest jakis bezpośredni autobus? jak radzicie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
podłączam się pod pytanie!!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie z Gdyni żadnego autobusu z tego co się orientuje, jedyne połączenie to skm do Rumi i tam przesiąść się na autobus
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Nie ma z Gdyni..." miało być :)
image

Dokładnie tak. Ewentualnie do Rumi dojechać z Gdyni R-ką, a potem się przesiąść na dalszy autobus.
dzięki :)
Tak jak koleżanka mówiła wsiąść w R i dojechać do Rumi do dworca później to już autobusem np. 9 (do rekowa)
Albo kolej i autobus..

pozdrawiam
NIE MA TAKIEGO AUTOBUSU MIASTO MA ZA PRZEPROSZENIEM LUDZI W D..E TREBA SIĘ PRESIĄSĆ NA DWORCU W RUMI W J LUB 9 A I TAK NIE DOJEDZIE SIĘ TYMI AUTOBUSAMI POD SKLEP NIE MÓWIE JUŻ O POWROCIE DZIADOSTWO STRASZNE MIESZKAM W RUMI I BYŁEM TAM TYLKO RAZ LATEM BO AKURAT POGODA ŁADNA BYŁA WYJŚCIE OD LISTOPADA DO MAJA NIEMOŻLIWE JEŚLI NIE MA SIĘ SAMOCHODU DZIADOSTWO STRASZNE DOBRZE ŻE JEST GALERIA W RUMI
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
z Rumi (przez Janowo) jeździ od jakiegoś czasu bezp. autobus do Auchan - miestety nie pamiętam numeru ale na 100% taki jest, a do Rumi najlepiej "R" :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bezpośrednio pod port rumia jedzie autobus 87 zatrzymuje się koło przystanku skm Janowo albo można wysiąść na przystanku R bodajże Filtrowa tj.ul.Dąbrowskiego/gdańska koło ronda i tam się przesiaść
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
można też dojechać J, ale pod sam Auchan to tylko 87.
z dworca głównego w Gdyni bezpośrednio pod auchan rumia można dojechać PKS Wejherowo linią 650.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

do góry