Widok
jaki preparat witaminowy dla przedszkolaka polecacie?
Dziewczyny,
Stosujecie u swoich pociech jakieś preparaty witaminowe?
Mój synek często łapie infekcje, teraz znów jest po antybiotyku.
Podaję mu tran, czy powinnam włączyć jeszcze dodatkowe witaminy czy ten tran wystarczy?
Może możecie polecić jakiś dobry preparat z witaminami?
Z góry dziękuję
Stosujecie u swoich pociech jakieś preparaty witaminowe?
Mój synek często łapie infekcje, teraz znów jest po antybiotyku.
Podaję mu tran, czy powinnam włączyć jeszcze dodatkowe witaminy czy ten tran wystarczy?
Może możecie polecić jakiś dobry preparat z witaminami?
Z góry dziękuję
ten imunoglukan nawet dla siebie na wzmocnienie można brać - oczywiście nie ten sam co dla dzieci :)
sambucol również podawałam córce ale przy infekcjach i spisywał się
tylko że moja córka ma już prawie 6 lat i już swoje przechorowała.
Jak była młodsza to wydawało mi się że żadne specyfiki nie działają bo i tak chorowała :)
powodzenia
sambucol również podawałam córce ale przy infekcjach i spisywał się
tylko że moja córka ma już prawie 6 lat i już swoje przechorowała.
Jak była młodsza to wydawało mi się że żadne specyfiki nie działają bo i tak chorowała :)
powodzenia
ja tez probowalam roznych specyfikow jak maly zaczol przygode z przedszkolem ,tak naprawde to pierwsze pol rocze przechorowal nic nie pomogalo.Lekarka poleciła mi dicoflor 30 zaczełam podawac pomogło mniej chorowal przechodzil chorobe łagodniej ,teraz odkryłam sambucol nooo nie powiem jest dobry pierwsze objawy choroby sambucol w ruch :) choroba ucieka.Nauczyłam sie jeszcze po nocy z rana oczyszczac mu nos niby nie ma kataru jak dmucha ale zapodaje w kazda dziurke kilka kropel soli fizjologicznej czekam chwile i wtedy dmuchamy co wyłazi z tego nosa to szok
Owoce i warzywa + tran :)