Widok
jaki wózek dla dwulatka ??
Szukam spacerówki dla córci, która ma 2 latka. Wiem że w sumie mogłabym sobie już darować zakup bo w końcu ma nóżki i sama chodzi ale jednak wózek nadal nam się przydaje na dłuższe spacery.
Mam kilka typów ale nie wiem czy nadają sie one dla 2 latka, może wy mi doradzicie , oto one:
coneco traper
coneco saturn
coneco fortuna
coneco traffic
coneco albatross (tylko tu podejrzewam że oparcie będzie za krótkie )
dzisiaj byłam w akpolu i tam widziałam wózek delti deli liv i też fajny , także mam dylemat ;)
Może doradzicie ?
Mam kilka typów ale nie wiem czy nadają sie one dla 2 latka, może wy mi doradzicie , oto one:
coneco traper
coneco saturn
coneco fortuna
coneco traffic
coneco albatross (tylko tu podejrzewam że oparcie będzie za krótkie )
dzisiaj byłam w akpolu i tam widziałam wózek delti deli liv i też fajny , także mam dylemat ;)
Może doradzicie ?
wózeczek na pewno jeszcze się przyda my na dłuższe kilkukilometrowe wypady w wakacje wózek mieliśmy obowiązkowo bo wiadomo że skończyło by sie noszeniem na barana a taki trzylatek to już swoje waży.
Zależy czym sie kierujesz tzn głównie pewnie cena czy musi być rozkładane siedzisko bo nasza już w wieku dwóch lat w dzień nie spała i padło na maclarena volo leciuchny wytrzymały mimo malutkich kółeczek dzielnie sobie radzi na naszych chodnikach i nawet w lesie nim jeździliśmy :)
Zależy czym sie kierujesz tzn głównie pewnie cena czy musi być rozkładane siedzisko bo nasza już w wieku dwóch lat w dzień nie spała i padło na maclarena volo leciuchny wytrzymały mimo malutkich kółeczek dzielnie sobie radzi na naszych chodnikach i nawet w lesie nim jeździliśmy :)
http://allegro.pl/cybex-wozek-spacerowy-topaz-super-lekki-i1308981205.html
My mamy taki, Lena też często jeżdzi w wózku, czasami nie mam siły iść z nią większy kawałek bo mi ucieka :). Rozkłada się prawie na płasko, więc nie ma problemu ze spaniem.
My mamy taki, Lena też często jeżdzi w wózku, czasami nie mam siły iść z nią większy kawałek bo mi ucieka :). Rozkłada się prawie na płasko, więc nie ma problemu ze spaniem.
Ja mam coneco saturn. Beznadziejny!!! Wywiozłam go do rodziców na Kaszuby, żeby nie używać go zbyt często. Kółka niby skrętne a w rzeczywistości tragedia i wolałam je na stałe zablokować. A co ważniejsze, jest bardzo niewygodny dla osoby pchającej gdyż wchodzi się w tylne kółka i trzeba się naprawde nagimnastykować. W prezencie dostaliśmy wózek spacerowy ze Smyka (kosztuje 179zł, ale bywają promocje, że jest za 99) i REWELACJA!!! O wiele wygodniejszy, bardzo zwrotny. Tyle, że siedzenie się nie rozkłada, ale dla mnie to i tak było zbędne.