Widok

jaki wózek dla dwulatka ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam spacerówki dla córci, która ma 2 latka. Wiem że w sumie mogłabym sobie już darować zakup bo w końcu ma nóżki i sama chodzi ale jednak wózek nadal nam się przydaje na dłuższe spacery.
Mam kilka typów ale nie wiem czy nadają sie one dla 2 latka, może wy mi doradzicie , oto one:
coneco traper
coneco saturn
coneco fortuna
coneco traffic
coneco albatross (tylko tu podejrzewam że oparcie będzie za krótkie )
dzisiaj byłam w akpolu i tam widziałam wózek delti deli liv i też fajny , także mam dylemat ;)

Może doradzicie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wózeczek na pewno jeszcze się przyda my na dłuższe kilkukilometrowe wypady w wakacje wózek mieliśmy obowiązkowo bo wiadomo że skończyło by sie noszeniem na barana a taki trzylatek to już swoje waży.
Zależy czym sie kierujesz tzn głównie pewnie cena czy musi być rozkładane siedzisko bo nasza już w wieku dwóch lat w dzień nie spała i padło na maclarena volo leciuchny wytrzymały mimo malutkich kółeczek dzielnie sobie radzi na naszych chodnikach i nawet w lesie nim jeździliśmy :)
ja bym coneco sobie darowała opinie o nim nie są dobre :-(
Ja bym nastawiła się na maclarena.
Jestem od niedawna posiadaczką maclarena techno xlr bardzo fajny wózek, z resztą jak wszystkie maclareny :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
jest używany maclaren na trójmiejskich ogłoszeniach czarno-różowy volo ;)
moja dwulatka łazi na nóżkach ale jak się zmęczy to chętnie siada do wózia i czasem nawet przyśnie sobie więc ja mam rozkłądany na płasko

polecam Inglesinę Trip...lekki, zgrabny, w miarę komfortowy w jeździe jak na parasolkę, fajnie się składa
image
image
Dla mnie priorytetem przy wyborze wózka jest rozkładane oparcie na płasko bo córcia czasami sobie przyśnie. Niestety cena też jest ważna , więcej jak 350 zł nie mogę zapłac.
nie wiem czemu ale ciągle te coneco chodzą mi po głowie.
a co myślicie o tych wózkach które podałam ?
http://allegro.pl/cybex-wozek-spacerowy-topaz-super-lekki-i1308981205.html

My mamy taki, Lena też często jeżdzi w wózku, czasami nie mam siły iść z nią większy kawałek bo mi ucieka :). Rozkłada się prawie na płasko, więc nie ma problemu ze spaniem.
imageimage
image
Ja mam coneco saturn. Beznadziejny!!! Wywiozłam go do rodziców na Kaszuby, żeby nie używać go zbyt często. Kółka niby skrętne a w rzeczywistości tragedia i wolałam je na stałe zablokować. A co ważniejsze, jest bardzo niewygodny dla osoby pchającej gdyż wchodzi się w tylne kółka i trzeba się naprawde nagimnastykować. W prezencie dostaliśmy wózek spacerowy ze Smyka (kosztuje 179zł, ale bywają promocje, że jest za 99) i REWELACJA!!! O wiele wygodniejszy, bardzo zwrotny. Tyle, że siedzenie się nie rozkłada, ale dla mnie to i tak było zbędne.
podnosze , może ktoś mi jeszcze coś odpowie :)
podnoszę :)
Ja również posiadam maclarena xlr dla 2latki i uważam, że to był bardzo dobry wybór.
Dziecko w tym wieku nie ma już wagi piórkowej :-) także wózeczek musi być lekki, zwrotny i dobrze wyważony
www.naszekobiece.fora.pl
Inglesina Trip jest bardzo fajna dla takiego dzieciaczka - lekki, zwrotny, dobrze się podbija, ma wyczuwalną amortyzację. Ja jestem bardzo zadowolona.
zapraszam do mojej galerii z tortami: [url]www.picasaweb.google.pl/fajnetorty[/url]
Ja polecam Maclarena, jest świetny :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

do góry