Widok
jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??
Witam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
Malibu Latino znam z imprezy potargowej naszej firmy, naprawdę grają niesamowcie i maja świetny kontakt z ludźmi. Męskie głosy z Malibu, oryginalność i sam repertuar bardziej mi się podobają niż u Alabamy, wokalistki obie ładnie spiewają choć ta z Alabamy faktycznie taki fajny rockowy głos ma. Poszukajcie relacji, jest sporo na forum o tych zespołach.
ja po spotkaniu z zespołem Allabama, materiały które zobaczyłam rewelka i pan Darek i Anna Gogola super głosy szeroka gama konkursów i baaardzo różnorodny repertuar tylko teraz cenę muszę przetrawić ;/ ja mogę tylko jeszcze dodać że warto przynajmniej pojechać na spotkanie mają super materiały z różnych imprez i z TV :)