Widok
Ja używam fioletowe z łódka, dla mnie lepsze niż z rosmanna, bardziej nawilzone. Natomiast przy noworodku ( przy kupkach) dobre są dada z biedronki ( ale nie te normalne tylko z limitowanej edycji po 8 zł za 2 paczki bez parabenow) bardzo fajnie zbierają luźną kupkę, ale nieporecznie się wyciągają. Ogólnie te z lidla porownalabym do Nivea i n iebieskich pampersów
http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
polecam do poczytania :)
osobiście używam huggies od dawna, bo zawsze wydawały mi się najmniej chemiczne i jak widać się nie myliłam :)
mam bardzo wrażliwe ręce i po użyciu zwykłych dada, fitti czy innych mam tak wysuszone dłonie, że aż pieką :/
pampers, bambino- pachną mi samą chemią i moje dłonie też to wyczuwają niestety
polecam do poczytania :)
osobiście używam huggies od dawna, bo zawsze wydawały mi się najmniej chemiczne i jak widać się nie myliłam :)
mam bardzo wrażliwe ręce i po użyciu zwykłych dada, fitti czy innych mam tak wysuszone dłonie, że aż pieką :/
pampers, bambino- pachną mi samą chemią i moje dłonie też to wyczuwają niestety
andzia100 zamknęła temat
Super trzypak za ~10pln, przyjemny zapach i nie "ociekają" tylko są wilgotne na tyle na ile potrzeba. Dobrze się "wyciągają" pojedyńczo (z plastykowego pudełka po Nivea ;)) a nie po kilka sztuk na raz jak inne.
Jak żyć bez Biedronki (???)
Pieluchy też tylko Dada... Po nocy w Pampersach, rankiem Synek "pływał" w mokrych ciuszkach.
Super trzypak za ~10pln, przyjemny zapach i nie "ociekają" tylko są wilgotne na tyle na ile potrzeba. Dobrze się "wyciągają" pojedyńczo (z plastykowego pudełka po Nivea ;)) a nie po kilka sztuk na raz jak inne.
Jak żyć bez Biedronki (???)
Pieluchy też tylko Dada... Po nocy w Pampersach, rankiem Synek "pływał" w mokrych ciuszkach.
ja polecam z lidla fioletowe sensitiv sa bez zbędnych alergizujacych bajerów ;) chusteczki pampers premium care Młodego szczyoały, aż w szpitalu kazali mi wacikami i wodą Go podmywać :/ te dada z biedronki mi nie podeszły, tych titi czy fituti czy jakoś tak nie próbowałam - zatem się nie wypowiem ;P najlepiej samemu sprawdzic :D
ja za 80szt płace 4,99 w lidlu :)
ja za 80szt płace 4,99 w lidlu :)
Chusteczki każde poza Nivea Cream, bo są po prostu suche. Te z Lidla oraz Bella Happy pachną bardzo intensywnie i są nasączone chyba jakimiś aromatami i nie wiadomo czym. Najfajniejsze są Pampersy Baby Fresh (ale drogie), wersja ekonomiczna - z Rossmanna Baby Dream, są znakomite, wilgotne i o neutralnym zapachu.