Widok
to widze ze ty doswiadczona chusciara jestes :). To sie ciesze bo myslałam ze ja tu jedna co kupiła pierwsza chuste i na niej nie zakonczyła :) tylko kupuje kolejna i kolejna :). dzis przyszło do mnie kolejne indio, niestety nie kaszmir ;-/ ale przecudowne konopie :). pierwszy raz miałam konopie w reku i jestem zachwycona ;). A no i przyszło indio eibe ( zielone) ale to dla koleżanki ale oczywiście se macnełam ;-). Grube , mięsiste jak koc ;-) ciekawe.
A no i ten bambus nati mnie kusi ;-) ale ten stary bo ta nowa perła jakoś nie dokońca do mnie przemawia
A no i ten bambus nati mnie kusi ;-) ale ten stary bo ta nowa perła jakoś nie dokońca do mnie przemawia
Ja tez zaczynałam od elastycznej. I myslałam, ze od razu na ergonomiki sie przerzucę...
ha! Naiwna byłam ;-)
Jako, ze do ergonomicznych dziecko musi być siedzące, a w elastycznej w pewnym momencie robi sie cieżko zamówiłam długą tkaną nati, potem bambusa, neobulle, babylonie, aż w końcu indio didymosa ;-)
A zeby nie było...to mam teraz i MT i nosidło ergonomiczne ;-)
ha! Naiwna byłam ;-)
Jako, ze do ergonomicznych dziecko musi być siedzące, a w elastycznej w pewnym momencie robi sie cieżko zamówiłam długą tkaną nati, potem bambusa, neobulle, babylonie, aż w końcu indio didymosa ;-)
A zeby nie było...to mam teraz i MT i nosidło ergonomiczne ;-)
madaflay masz racje że na biodrze tylko jak dziecko siedzi już sztywno . Ja zaczęłam jak mała miała 5 miesięcy i kołyski nie nosiłam ;-). Ale ja jestem bardzo zadowolona z kółkowedo didymosa zwłaszcza na krótkie wyjścia z samochodu gdzieś itp. Szybko sprawnie i mogłam wszystko załatwić z dzieckiem ;-). Także polecam mieć i taka i taką na inne okazje. Tyle że przy cieższym dziecku kółkowa już gorzej lepiej się sprawdza wiązanka