Widok

jakie perfumy polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie. Znacie cos godnego polecenia i przede wszystkim trwalego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj sporo jest tego:) ale moim zdaniem najlepiej szukać wsród odpowiedników. Aczkolwiek najlepsza z cytrusowych to odpowiednik dla świetnej ale już wycofanej Szarej Pumy. Jako odpowiednik to Pantera PA 101 na edp24 pl

Niet. Jedynie www :) Chociaż pewna nie jestem na 100% ( może znajdziesz w jakichś sex shopach ale sama po takich miejscach nie chodzę - zdecydowanie wolę internetowe).

Po ostatnich zakupach został mi kod rabatowy może sie przyda "ZAKUPY" :)

Ten sklep delove jest w Gdańsku, może można się umówić na odbiór osobisty.

Dziewczyny a czy takie feromonki to można kupić gdzieś stacjonarnie w 3 city ? :)

Wiesz co, tak do konca nie jestem w stanie napisać na ile działaja ponieważ używam ich od krótkeigo czasu ale zapach bardzo fajny oraz długo się trzyma, tak wieć używam ich ponieważ autentycznie mi się podobają. Kupowałam tańszą wersję ( tą w rózowej buteleczce). Widziałam jeszcze love desire premium w ciemnej, aczkolwiek nie zdecydowałam sie na nie z racji tego,że cenę mają dość sporą. Może kiedyś sobie kupię :) A i nie kupowalam na allegro ale w sklepie.

Gdzie je kupowałaś? Bo sama ostatnio przeglądałem sobie je na allegro. No i jest tego ogólnie sporo, chociaż trudno jest mi uwierzyć, że to działa.Z drugiej strony czytałam ostatnio lwa starowicza i on poleca właśnie feromony w podrywie :)

Kilka zapachów jakie lubię
tendre yasmin Yves rocher
pani walewska noir - zapaszek elegancki, bardzo mocny oraz o pięknej butelce
no i love desire - kupiłam bo ciekawiło mnie czy perfumy z feromonami zadziałają. I co mogę napisać? Ano,że już pierwszego dnia dostałam w pracy bardzo wiele komplementów od płci męskiej. Tak więc coś w tym musi jednak byc.

Różne są fajne, w zależności od chwili i nastroju: J'adore, black opium, armani code cashmere, untold, gucci bamboo, poison, la vie est belle...

W takim razie musisz odwiedzić stronę http://www.dariss.pl na której jest masa przeróżnych zapachów w dobrych cenach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podobnie jak Silje lubię Versace Bright Cristal,mialam go na swoim ślubie.Puma Yellow mam teraz,jest fajny,świeży:-)
To z lekkich dorzuce jeszcze JOOP All about Eve i DAVIDOFF Cool water.
lancome o zapachu zielonej herbaty
Polecam Coco Chanel-Mademoiselle.Zapach delikatny,a zarazem wyrazisty,przyjemny,świeży,trochę orientalny.
ja bardzo lubię zapach Agent Provocateur, mają bardzo żywy i intensywny zapach, świetne na każdą okazje! ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
sprzedam perfumy-Calvin Klein "CK One Shock for Her" limitowana seria z 2011 roku
100ml(przywiezione z USA) 100% oryginalne,pełnowartosciowe, zafoliowane oryginalnie

niestety nietrafiony prezent:( dlatego pozbywam sie

sprzedam za 100zl, to super okazyjna cena za tak duza pojemnosc
proszę o info na priv tutaj lub na asiarol@gazeta.pl

pozdrawiam
mam do sprzedania Gucci Rush, małe opakowanie.
Oryginalne - kupione w Sphorze. Raz pryśnięte. Nie jestem w stanie ich używać, bo zupełnie mi nie pasują - mąż myślał, że jak lubię GR2, to te też będą ok.
Sprzedam za 100 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam wszystkim Chanel: http://pachnij.pl/chanel-chance-tendre-woda-toaletowa-50ml-p-3787.html Dla mnie są to wyjątkowe perfumy i nie oddałabym za żadne skarby.
surin, mi go przywozi kolezanka z anglii ale teraz tez bede sama zamawiac z netu
tu:
http://parfum.pl/index.php?command=presentarticle&id=1469&introductory=ceneo
badz tu:

http://www.perfumy-perfumeria.pl/product-pol-1585-Ghost-Deep-Night-50ml-W-Woda-toaletowa.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry