Widok

jakie uzywanie podpaski?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
po 3 latach ciąz temat wraca do gry blee :/ nie jestem na czasie. kiedys perfecta green byla taka jak alwaysy, leciutka siateczka wszystko wsiąka. a teraz patrze a to jak najgorsza podpaska, nie wsiąka a raczej "zasycha". czego uzywacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja w dzien tampon noc podpaska ale był czas kiedy musiałam używać podpasek bo miałam zabieg i tampon był nie wskazany myślałam wtedy ze sie wykrwawiam hehehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie...no wspaniaaaaaaaaaały wątek mmmmm......

@#$%^&()(^%$##$%^&*(*
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
w dzień tampony, ale w nocy nie wyobrażam sobie tamponów, bo to za długo bez zmiany jak dla mnie, niestety w nocy wielkie nocne podpaski always najczęściej, ale to tylko dwie pierwsze noce, bo potem nic mi w nocy nie leci i mogę tylko wkładkę, nie znoszę okresu hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
łooooooooo matko ... aleś Ty nie zaradna kobieto (autorko wątku) ...

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
a tak masz gratis SST
Do września ubiegłego roku to perfecta blue :) Istnieją chusteczki nawilżone do higieny intymnej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ha, ha, ha padłam ze śmiechu:D
Ciekawa jestem ile kobiet faktycznie podmywa się w pracy podczas miesiączki. Nie bardzo są ku temu warunki. Dlatego myśl o takich ośmiu godzinach mnie przeraża.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
po to trzeba sie myc
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
żadnych. tylko tampony. szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie używania podpasek, zwłaszcza przez kobiety, które się nie golą. Krew zaschnięta, posklejane włosy... Obrzydlistwo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry