Widok

jazda samochodem we wczesnej ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, pytanie z serii niezbyt mądrych ale wczoraj zaczęło mnie to trapić bo okazało się, że właśnie nasza fasolka się zagnieżdża (9dpo) a mnie czekała wczoraj długa podróż (400km). Niestety droga nie zawsze była płaska i na większości trasy-wyboista z powodu remontów. Czy takie trzęsienie nie zagrozi komórce? Jutro idę na betę zobaczyć czy wzrosła. Wiem, że pytanie jest głupie ale może któraś z was zna odpowiedź? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja miałam zagrozoną ciąże i w 10 tc jechałam z Gda do Grudziaca i nic sie nie stało , nie martw sie na zapas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja w 10 tc byłam w podróży poślubnej, zrobiliśmy z mężem 3500 km autkiem, i było i jest wszystko ok :D No może jedyne co, to to że córeczka bardzo ruchliwa :D
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w 6tc, wybralam sie w podroz do Tajlandii,( 10h samolotem, do tego z 15 stopni w ponad 40 przenioslam sie) pozniej wybylismy na wyspe tajska k. Kambodzy, gdzie jezdzilam quadem i skuterkiem na bardzo wyboistych drogach. nic sie nie stalo. jestem prawie w 24 tygodniu ciazy. spodziewamy sie dziewczynki i rowniez jest bardzo ruchliwa, tak mowia lekarze na usg...

mam nadzieje, ze tym razem sie uda i 3mam kciuki.
image

image
bez przesady nic sie nie stanie spokojnie mozesz jechać :)
ja w 5 tc pojechałam sama samochodem do Torunia po tych wertepach po zakonczeniu się autostrady. Wtedy kosmówka mi się odklejala, ale nic mi po tym nie było i do dziś jest wsio ok.
Jedyne co to mdlości mnie zabijały brrr...

image
nic fasolce nie bedzie
image
image
Dziekuje dziewczyny za miłe słowa i dodanie otuchy! Czeka mnie jeszcze powrot za pare dni, ale co ma byc, to bedzie :) jesli Wam sie udalo, to mam nadzieje, ze mnie rowniez moze sie udac!
robiłam prawo jazdy w ciąży, także spokojnie, wszystko powinno być o.k.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

do góry