Widok

jazda samochodem we wczesnej ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, pytanie z serii niezbyt mądrych ale wczoraj zaczęło mnie to trapić bo okazało się, że właśnie nasza fasolka się zagnieżdża (9dpo) a mnie czekała wczoraj długa podróż (400km). Niestety droga nie zawsze była płaska i na większości trasy-wyboista z powodu remontów. Czy takie trzęsienie nie zagrozi komórce? Jutro idę na betę zobaczyć czy wzrosła. Wiem, że pytanie jest głupie ale może któraś z was zna odpowiedź? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
robiłam prawo jazdy w ciąży, także spokojnie, wszystko powinno być o.k.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje dziewczyny za miłe słowa i dodanie otuchy! Czeka mnie jeszcze powrot za pare dni, ale co ma byc, to bedzie :) jesli Wam sie udalo, to mam nadzieje, ze mnie rowniez moze sie udac!
nic fasolce nie bedzie
ja w 5 tc pojechałam sama samochodem do Torunia po tych wertepach po zakonczeniu się autostrady. Wtedy kosmówka mi się odklejala, ale nic mi po tym nie było i do dziś jest wsio ok.
Jedyne co to mdlości mnie zabijały brrr...

image
bez przesady nic sie nie stanie spokojnie mozesz jechać :)
ja w 6tc, wybralam sie w podroz do Tajlandii,( 10h samolotem, do tego z 15 stopni w ponad 40 przenioslam sie) pozniej wybylismy na wyspe tajska k. Kambodzy, gdzie jezdzilam quadem i skuterkiem na bardzo wyboistych drogach. nic sie nie stalo. jestem prawie w 24 tygodniu ciazy. spodziewamy sie dziewczynki i rowniez jest bardzo ruchliwa, tak mowia lekarze na usg...

mam nadzieje, ze tym razem sie uda i 3mam kciuki.
Ja w 10 tc byłam w podróży poślubnej, zrobiliśmy z mężem 3500 km autkiem, i było i jest wszystko ok :D No może jedyne co, to to że córeczka bardzo ruchliwa :D
ja miałam zagrozoną ciąże i w 10 tc jechałam z Gda do Grudziaca i nic sie nie stało , nie martw sie na zapas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry