Widok

jeczenie w nocy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam problem z moim synkiem, od jakiegs czasu w nocy jeczy przez sen no i nie wiem dlaczego??? nic go nie boli, zeby juz wszystkie ma, ogolnie wszystko wydaje sie ok. Jeczy tak przez sen przez pol nocy, z mezem juz nie mozemy dac rady, ciagle chodzimy niewyspani. a jak go pare razy przebudzilismy to bylo jeszcze gozej bo strasznie plakal po czym zasypial i na nowo jeczal... nie mam pojecia co sie dzieje??? moze ktoras z was mi pomoze....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
hop hop....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córka od jakiegoś tygodnia ma to samo, daje jej wtedy do popicia trochę wody i zasypia na nowo,jednak wczoraj trzeba było zostawic włączoną lampkę nocną bo jak gasiliśmy światło to jęczenie zaczynało się od nowa. ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez daje wody do popicia ale i tak po chwili zaczyna jeczec na nowo. a jesli chodzi o lampke nocna to kuba od urodzenia spi bez lampki...
u mnie to samo, już było fajnie i noce nam przesypiała a teraz znów wróciło jedzenie w nocy... niestety jak tylko wyczuje wodę jest jeszcze większa afera. Nie mam pomysłu jak to zmienić. Chyba trzeba przeczekać, ja już się przyzwyczaiłam do nocnego wstawania.
Martha ale mi nie chodzi o jedzenie tylko o jęczenie i stekanie. a wstawanie nic nie daje bo maly i tak steka czy spi sam czy z nami czy go glaszcze itp. poprostu steka przez cala noc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja Lenka tez spała od urodzenia bez lampki do wczoraj tylko jak jej dawałam pic w nocy to zapalałam światło w korytarzu żeby widziec małą w pokoju i jak wychodziłam to gasiłam światło w korytarzu, jęki zaczynały się na nowo, jak zapalałam to przestawała, dlatego mąż wygrzebał taką mała lampkę do kontaktu dającą półmrok w pokoiku bo przy zapalonym świetle w korytarzu to my byśmy nie usnęli :) mam tylko nadzieje że dzisiaj to się zmieni :)i będzie spac bez lampki i prześpi całą noc bez pobudek bo też chodzimy półprzytomni ;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no nie wiem moze faktycznie zapale mu lampke.....
napiszę jutro jak minęła dzisiejsza noc może z tą lampką to tylko tak jednorazowo ;/mam nadzieję że to szybko minie.
przeczytalam gdzies w necie ze moze to jakas bakteria w mczu lub w kale????
no ja bym zrobila posiew moczu obowiazkowo
Nie wiem czy to to samo,ale mój synek ma 3 miesiące i postękuje od urodzenia.Nie budzi się tylko stęka przez sen.Śpimy w jednym pokoju,ale jakoś nam to za bardzo nie przeszkadza..
chrzancia ale co powoduje ta bakteria?
poprostu moze miec infekcje drog moczowych albo np owsiki. ja tam nic takiego u kuby nie widze ale chyba lepiej sprawdzic...
Mój maluch też jęczy i wzycha właśnie przez sen w nocy. W ciągu dnia jak śpi czy drzemie to tak nie jęczy.Trochę się martwię czy wszystko ok albo sobie wkręcam i małe dzieci tak mają. Sama nie wiem...
Dzisiejsza noc przespana w całości :D bez lampki może wczoraj po prostu jakieś koszmarki pierwsze miała ,mam tylko nadzieje że to nie jednorazowo :)
Pozdrawiam
a ja kubie zastawilam lampke wlaczona i tez lepiej spal. mam nadzieje ze tak juz zostanie. ale badania kalu i moczu i tak mam zamiar zrobic na wszelki wypadek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam nadzieję że wyniki będą dobre i że to tylko chwilowe ,trzymam kciuki
Pozdrawiam
My też mamy taki problem. Jęczenie i stękanie nie byłoby takie straszne, ale nasza Mała strasznie głośno chrząka (bo niewiem jak to określić). Robi to tylko w nocy. W dzień śpi w miarę spokojnie. Pojawia się stękanie i jęki, ale to chyba normalne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj synek czasem w nocy tez tak ma, strasznie kwili , steka a przy tym robi grymasy, na sam koniec budzi sie z placzem , ale małe dzieci tak maja

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Stomatolog dziecięcy prywatnie lub NFZ kogo polecacie? (7 odpowiedzi)

witam, mam pytanie odnośnie stomatologa będzie to nasza pierwsza wizyta córka ma 3 lata i chcę...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dobry ortodonta (47 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry