Widok

już po;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem już po i dołączam do grona szczęśliwych mężatek:)
ślub był przepiękny i taki jaki sobie wymarzyłam...mój mąż podczas składania przysięgi się popłakał po czym się śmiał,że to ze szczęścia:)
chciałabym Wam wszystkim serdecznie podziękować za te wszystkie rady i za wspólnie spędzony czas-w końcu tu zaglądam codziennie od 8 miesięcy:)teraz dołączam do koleżanek i przenoszę się na forum mężatek;)
obiecuję szerszą relację i zdjęcia jak troszkę ochłonę:)
wielkie dzięki i buziaki!!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przykro mi,że są tacy ludzie,od których zazdroscią bije z daleka...my jesteśmy bardzo szczęśliwi i slub uważam za najpiękniejszy na świecie...mój mąż, tak jak napisałam wczesniej, popłakał się ze wzruszenia i próbował to zatuszować śmiechem.musisz być strasznie zakompleksionym facetem skoro piszesz takie rzeczy...a garnitur??? całkiem zwyczajny tylko,że miał wytłaczane wzory-ot co.
odnośnie towarzystwa...jak to napisałeś: buraczane itp też tam byłeś,więc od dzisiaj mówię Ci burak, nie profesor.
to tyle:)
a Wy dziewczyny jestescie kochane;)cmok!!!

moja narzeczona uważa, że przystojniacha ze mnie i na dodatek fajny facet. A wy tylko jedno ignorujcie i ignorujcie, nic juz nie mozna powiedziec. Wszyscy sie ta marynara zachwycaja a ja uwazam, ze koles wyglada w niej jak chodzaca tragedia i szpeci urokliwa panne mloda. Do tego w kosciele zachowywal sie jak burak, zreszta po znajomych widac bylo, ze panstwo mlodzi buraczane towarzycho lubia: same karki i glupawe lalunie. A ignorujcie sobie co nie zmiena faktu, ze facet wyglada jak Cygan:))))))
ignorujmy profesora bo pewnie ma kompleksy obraza ludzi..frajer
ignorujcie Profesorka, mąci woda jeden i brzydal w dodatku
A czy ja mówie, ze nie jest przystojny? Nie widzialas mnie i nie wiesz jak wygladam i od kiedy to glaby nie moga byc przystojne?
przynajmniej przystojny cygan a nie taki głąb jak ty :D
Kiedy wygląda jak Cygan, widziałem go nawet z bliska i myslałem że na tamburynie w kosciele zacznie grac, tak sie smial przy skladaniu przysiegi. Chlopak wesolek widac
profesor ..daruj sobie głupie teksty....
Chyba raczej Cygan!!! A mieszkać będziecie w taborze?heheheeh
Wielkie gratulacje fajna z ciebie laseczka, a mąż jak model z reklamy!
Spóżnione Gratulacje :):)Pięknie wyglądacie na tym zdjeciu ....ech tak bajkowo ;):) MMegi slicznotko wyglądałaś bosko!!!! czekam na kolejne fotki.Cieszę sie że wszystko wam sie pięknie udało ....życzę wam wiele pomyślności i szcześcia :)!!!
sukienka jest snieżnobiała i do niej są takie koronkowe rękawki-kupowałam ją w salonie marietta w gdyni.jak tylko będę miała jej zdjęcie to od razu wstawię;)

Moje gratulacje Mmegi! Wygladaliscie nieziemsko! Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :)
Dzięki , ale chodziło mi w jakim salonie kupowałaś i czy to jest biel czy ecri?
Wszystkiego naj od także świeżo upieczonej mężatki:))))
mmegi, jak bedziesz sprzedawała sukienke to daj znac (zdjęcia i cene mozesz podac na maila)
a co miałaś na rączkach? to są takie oryginalne rękawiczki?
sukienka jest firmy AGORA model 2005 i rozmiar 36-gorset sznurowany więc można regulować.musze dac ją do czyszczenia i będzie na sprzedaż-bez cukrowania-jest prześliczna i szkoda,że już jej nie bede mogła więcej założyć;)jak tylko będe miała gotowe zdjęcia,m.in całej sukni to od razu wkleję;)
buziaki!!!!

Cudna z was para! Wszystkiego dobrego i dużu dużo miłości!
Pap ;o))))
A sukienkę gdzie kupowałaś ( chodzi mi o salon oczywiście) i jaki ma rozmiar?
do góry