Widok

już po;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem już po i dołączam do grona szczęśliwych mężatek:)
ślub był przepiękny i taki jaki sobie wymarzyłam...mój mąż podczas składania przysięgi się popłakał po czym się śmiał,że to ze szczęścia:)
chciałabym Wam wszystkim serdecznie podziękować za te wszystkie rady i za wspólnie spędzony czas-w końcu tu zaglądam codziennie od 8 miesięcy:)teraz dołączam do koleżanek i przenoszę się na forum mężatek;)
obiecuję szerszą relację i zdjęcia jak troszkę ochłonę:)
wielkie dzięki i buziaki!!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do mmegi - przeczytałam oba wątki dot. Twojego ślubu i wiesz co, bez względu na to, co kto pisze to jedno jest pewne - dobrze, że "profesor" nie został Twoim mężem, bo wtedy na pewno miałabyś "zburaczone" wesele i kto wie czy nie całe życie... /bez komentarza pozostawiam resztę wypowiedzi tego człowieka o niewątpliwie niskim IQ/
no wlasnie stanowi piekną ozdobę gdy welon juz odpiety. ale nie i to i to naraz. niech sie dziewczyna na cos zdecyduje. albo kwiatek albo welon.
mi się kwiatek podoba, choć czasem faktycznie może nie pasować do welonu, a i diadem może być z welonem jak najbardziej. choć zależy jaki diadem-ja miałam i widziałam u kilku panien i pasował, odpowiedni kwiatek może do odpowiedniej sukni i welonu też pasować. Stanowi piękną ozdobę, gdy welon już odpięty.

Tak się składa,że wiem już kim jest ów profesor...szkoda słów-pisze pod różnymi nikami i próbuje nas obrażać...jesteś żałosny i cholernie zazdrosny,że wybrałam kogoś innego a nie ciebie...od tej chwili ignoruję ciebie i cokolwiek bys nie napisał...a kwiat do welonu jak najbardziej pasuje-nie łączy sie jego z diademem...
nie sprowokujesz mnie bo jesteś dla mnie małym żałosnym człowieczkiem...
i to tyle na ten temat.

Mmegi ja uważam że wyglądałaś pieknie i romantycznie (nie festyniarsko) :))))) A Profesora poprosimy o wklejenie swojego zdjęcia :))

Ach......
Jesteś wizażystką? Mam prośbo- pytanie... Zespół muzoli, 3-y osobowy, wyglądający - jakoś tam - (kłania się). Chcemy być "twarzowi" i eleganccy. Masz może zmysł wirtualizerski? Po zdjęciu na forum wiem, że w Tobie drzemie..?
Profesor,
weź ty się ożeń ze sprzątaczką i stwórzcie średnią krajową.
Ty będziesz miał własne zdanie, ona własnego profesora.
Mulder.

PS - Profesor, a wiesz Ty, co to jest syndrom truskawek?

- Lubię truskawki
- Lubię łowić ryby
- Więc zakładam na haczyk truskawkę.

Dla domyślnych inaczej: Czy z faktu, że TY nie lubisz 'cygańskich marynarek' wypływać ma jakiś pouczająca wskazówka? Na przykład, że inni mają ich nie zakładać? Taka to profesorska logika?
no dokładnie, trochę gustu. faktycznie wygląda jak obwieszona choinka. jak się wpina kwiatek we włosy, to nie zakłada się welonu. najwyraźniej mmegi to ostatniej chwili nie mogła się zdecydować i wreszcie zapomniała zdjąć którejś ozdoby. a szkoda, bo ładna dziewczyna, a festyniarsko ubrana.
to jest wlasnie to forum. nie mozna nic powiedziec bo od razu wszystkie baby na ciebie naskocza. kazdy ma do cholery swoj gust i jesli uwazam ze marynarka jest obrzydliwa to uszanujcie to. nie kazdemu musi sie podobac. niektorym z was tez sie na pewno nie podoba i uwazacie ze jest wiesniacka ale nigdy tego nie powiecie glosno, bo nie chcecie wypasc z kolka rozancowego.
swoja droga to panna mloda tez brana jak na odpust. welon, koronka, kwiat we wlosach, jeszcze jakiej kulki powpinane. nie za duzo tego? nie moglas sie zdecydowac w co sie ubrac, czy co?
czasem skromniej jest lepiej, bo bardziej elegnacko, a ty z siebie zrobilas choinke.
jak juz ślesz to mi też!!!
Mmegi wyslij mi prosze kilka zdjec ze slubu, mam niedosyt po tych co wkleiłaś.... jestem okgromnie ciekawa i oczywiście jak możesz napisz jakiego podkładu użyłas do makijażu... perfekcyjny!!!!

Czerwcowa
Juz wszystko jasne, pięknie malujesz :)))) Buziaki.

Proponuj czytac wątki, zanim sie zada pytanie.... przeciez powyzej mmegi napisala, ze jest wizazystką i makijaz zrobila sama.

Dołączam sie do życzeń :))
PS mmegi, sama robiłaś makijaż, czy ktoś inne poprosiłabym o namiary - śliczny.
Pozdr.
Emi

SSSUUUPPPEEERRRR!!!!!! :)))))))
Życzę wszystkiego co najlepsze i pielęgnujcie Wasze najpiękniejsze uczucie !!!

Pozdrawiam
Mmegi! Wyglądałaś bajecznie! A ten makijaż.... bosko! A twój małżonek bardzo orginalnie!
Pozdrowionka
pap ;o)))
mmegi - GRATULACJE!!!!! :))))))))))))))
my tez juz jestesmy Szczesliwym Mlodym Malzenstwem ha ha ha!

duzo szczescia zycze i cieszcie sie wszystkimi dobrymi chwilami na poczatku wspolnego zycia!
dziękuję Ci bardzo Cytrynko:)
w 100% się z Tobą zgadzam...tyle ile jest ludzi tyle jest gustów a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.bez zmrużenia oka przyjęłabym krytykę bo zawsze można z niej później wyciągnąć wnioski-jeżeli oczywiście jest szczera a nie powodowana zazdrością czy tym bardziej chamstwem:)
pozdrawiam:) a swoją drogą to nie wiedziałam,że aż tyle ludzi odpowie na ten watek;)

Oczywiście, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia mmegi :)
Owszem, mogło się Profesorowi nie podobać, ale krytykę można wyrazić w kulturalny sposób, bez obrażania gości państwa młodych i samego pana młodego. Poza tym, Profesor nie jest księdzem, który udzielał mmegi i jej mężowi ślubu, nie jest też alter ego pana młodego, żeby znać uczucia, które wyrażały się w tym śmiechu. Co do garnituru, mi też się nie podoba, ale to nie moja sprawa i tyle, to ślub mmegi i jej ukochanego, więc byli ubrani tak jak sobie to wymarzyli, a nie po to, żeby się Profesorowi czy innym forumowiczom podobało. Zgadzam się z tym, że na tym forum brakuje krytyki, ale krytyki konstruktywnej, za to przeważają chamskie odzywki.
do góry