Widok

już po;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem już po i dołączam do grona szczęśliwych mężatek:)
ślub był przepiękny i taki jaki sobie wymarzyłam...mój mąż podczas składania przysięgi się popłakał po czym się śmiał,że to ze szczęścia:)
chciałabym Wam wszystkim serdecznie podziękować za te wszystkie rady i za wspólnie spędzony czas-w końcu tu zaglądam codziennie od 8 miesięcy:)teraz dołączam do koleżanek i przenoszę się na forum mężatek;)
obiecuję szerszą relację i zdjęcia jak troszkę ochłonę:)
wielkie dzięki i buziaki!!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesteś wizażystką? Mam prośbo- pytanie... Zespół muzoli, 3-y osobowy, wyglądający - jakoś tam - (kłania się). Chcemy być "twarzowi" i eleganccy. Masz może zmysł wirtualizerski? Po zdjęciu na forum wiem, że w Tobie drzemie..?
Mmegi ja uważam że wyglądałaś pieknie i romantycznie (nie festyniarsko) :))))) A Profesora poprosimy o wklejenie swojego zdjęcia :))

Ach......
Tak się składa,że wiem już kim jest ów profesor...szkoda słów-pisze pod różnymi nikami i próbuje nas obrażać...jesteś żałosny i cholernie zazdrosny,że wybrałam kogoś innego a nie ciebie...od tej chwili ignoruję ciebie i cokolwiek bys nie napisał...a kwiat do welonu jak najbardziej pasuje-nie łączy sie jego z diademem...
nie sprowokujesz mnie bo jesteś dla mnie małym żałosnym człowieczkiem...
i to tyle na ten temat.

mi się kwiatek podoba, choć czasem faktycznie może nie pasować do welonu, a i diadem może być z welonem jak najbardziej. choć zależy jaki diadem-ja miałam i widziałam u kilku panien i pasował, odpowiedni kwiatek może do odpowiedniej sukni i welonu też pasować. Stanowi piękną ozdobę, gdy welon już odpięty.

no wlasnie stanowi piekną ozdobę gdy welon juz odpiety. ale nie i to i to naraz. niech sie dziewczyna na cos zdecyduje. albo kwiatek albo welon.
do mmegi - przeczytałam oba wątki dot. Twojego ślubu i wiesz co, bez względu na to, co kto pisze to jedno jest pewne - dobrze, że "profesor" nie został Twoim mężem, bo wtedy na pewno miałabyś "zburaczone" wesele i kto wie czy nie całe życie... /bez komentarza pozostawiam resztę wypowiedzi tego człowieka o niewątpliwie niskim IQ/
do góry