Widok

k-ex / kolporter express

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras z was odbierala paczke z ich magazynu?

chce wyslac paczke, ale mam pewnosc, ze osoby odbierajacej nie bedzie w domu gdyz pracuje i zastanawiam sie gdzie musialaby jechac odebrac ta paczke z depotu?

bede wdzieczna za info, bo nie moge nigdzie znalezc informacji na ten temat.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi do domku przywieźli, ale na ich stronie masz chyba info gdzie można odebrać. Albo niech u sąsiadów zostawi
imageimage
to ze do domu przywoza to wiem, bo mojej mamie wysylam, tylko ona jest w domu i zawsze moze czekac na kuriera, a tesciowa pracuje i nie moze czekac na odbior paczki, u sasiadow tez nie ma u kogo zostawic (albo w szpitalu, niepelnosprawni albo pracuja, albo patologia- jednym slowem nie ma komu)

a na stronie kolportera nie znalazlam niestety jednoznacznie napisanego punktu odbioru paczek
image

image
kurier będzie dzwonił niech mu powie aby przyjechał tego samego dnia ale o innej godzinie jak już będzie w domku
imageimage
nadaj na adres gdzie można odebrać:) do teściowej pracy:)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry