Widok

k-ex / kolporter express

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras z was odbierala paczke z ich magazynu?

chce wyslac paczke, ale mam pewnosc, ze osoby odbierajacej nie bedzie w domu gdyz pracuje i zastanawiam sie gdzie musialaby jechac odebrac ta paczke z depotu?

bede wdzieczna za info, bo nie moge nigdzie znalezc informacji na ten temat.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi do domku przywieźli, ale na ich stronie masz chyba info gdzie można odebrać. Albo niech u sąsiadów zostawi
imageimage
to ze do domu przywoza to wiem, bo mojej mamie wysylam, tylko ona jest w domu i zawsze moze czekac na kuriera, a tesciowa pracuje i nie moze czekac na odbior paczki, u sasiadow tez nie ma u kogo zostawic (albo w szpitalu, niepelnosprawni albo pracuja, albo patologia- jednym slowem nie ma komu)

a na stronie kolportera nie znalazlam niestety jednoznacznie napisanego punktu odbioru paczek
image

image
kurier będzie dzwonił niech mu powie aby przyjechał tego samego dnia ale o innej godzinie jak już będzie w domku
imageimage
nadaj na adres gdzie można odebrać:) do teściowej pracy:)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Usuwanie znamion. Miałyście? Jaki koszt? Kogo polecacie? (63 odpowiedzi)

Mam do wycięcia parę pieprzyków ze względów zdrowotnych. Powiedzcie mi proszę czy znacie jakiegoś...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

CET na Kowalach - proszę o opinie (110 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

do góry