Widok
No jeśli chodzi o kąpiel to zawsze siedziała grzecznie jak trusia więc nie miałam z tym problemu,kładłam tylko żeby pupa się jej nie ślizgała:)
Niestety ta grzecznośc tylko kąpieli się tyczyła:)
Czy dziewczynki spokojniejsze? No ja bym nie powiedziała:) mam taką dziewczynkę - uparciuch,nerwus,krzykacz histeryk w jednej osobie.
Charakterek iście diabelski,wieczne fochy,bunt dwulatka przechodziliśmy taki,że o mało u psychologa nie wylądowałam z nią:)
Teraz też są jazdy bez trzymanki czasami:)
Ale to już temat na inny wątek:)
Niestety ta grzecznośc tylko kąpieli się tyczyła:)
Czy dziewczynki spokojniejsze? No ja bym nie powiedziała:) mam taką dziewczynkę - uparciuch,nerwus,krzykacz histeryk w jednej osobie.
Charakterek iście diabelski,wieczne fochy,bunt dwulatka przechodziliśmy taki,że o mało u psychologa nie wylądowałam z nią:)
Teraz też są jazdy bez trzymanki czasami:)
Ale to już temat na inny wątek:)
Ania...no nie wiem...jak byś zobaczyła szaleństwa Miśki to byś wyrzuciła z tego określenia słowa...umiar i rozsądek ;)
to dziecko w wannie jest nie do opanowania...
pare razy się walneła i opiła wodą ale na niej to wrazenia żadnego nie robi...a łazienka po jej kąpieli wygląda jakb przez nią powódź przeszła
to dziecko w wannie jest nie do opanowania...
pare razy się walneła i opiła wodą ale na niej to wrazenia żadnego nie robi...a łazienka po jej kąpieli wygląda jakb przez nią powódź przeszła
Mamtu, ja też z facetami lepiej się jakoś potrafię porozumieć.No niestety, pracuję z 38 babami i tylko-3 facetami:( w Tym nawiedzony katecheta;)
Wiperku, Jachu ostatnio podnosi do góry mieszacz wody w wannie, i łazienka wygląda jak po randce w wannie;)hehe
U nas nawet pod prysznicem na dole, zamocowaliśmy takie łapki antypoślizgowe-ale męża wkurzają, i ciągle je ściąga.
Wiperku, Jachu ostatnio podnosi do góry mieszacz wody w wannie, i łazienka wygląda jak po randce w wannie;)hehe
U nas nawet pod prysznicem na dole, zamocowaliśmy takie łapki antypoślizgowe-ale męża wkurzają, i ciągle je ściąga.
ostatnio tak się wkurzyłam jak kąpałam Miśkę-Małża akurat nie było-że wyciągnęłam ją po minucie z wody...i zapowiedziałam, ze od następnego dnia jest tylko prysznic...nie będzie żadnego picia wody, żadnego wylewania wody z wanny i zadnego wyrzucania zabawek
i od tygodnia bierze prysznic i jest święty spokój :)
i od tygodnia bierze prysznic i jest święty spokój :)
Ja kupiłam mate antyposlizga firmy Tommee Tippee. to chyba nowosć na poslkim rynku, ale za grnaica sa bardzo popularne!! mata jest sliczna, pupa malucha sie nie slizga i jeszcze ma czujnik ciepla, zeby nie ugotwac malucha.. haha:)
Polecam: http://www.akpolbaby.pl/akcesoria-pielegnacyjne/400-nowoscantyposlizgowa-mata-do-kapieli-z-czujnikiem-ciepla-tommee-tippee-5010415571809.html
Polecam: http://www.akpolbaby.pl/akcesoria-pielegnacyjne/400-nowoscantyposlizgowa-mata-do-kapieli-z-czujnikiem-ciepla-tommee-tippee-5010415571809.html