Widok

karta ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie - w którym tygodniu ciąży albo na której wizycie dostałyści3 kartę ciąży? Ja byłam u mojego gin 2 razy jestem w 10 tc i jeszcze takiej karty nie dostałam... wybieram się teraz do dr Olszewskiego bo nie jestem do konca zadowolona z mojego gin i jak myslicie mam o tą kartę poprosić?
Czy może taką kartę dostaje się dopiero jak się zdecyduje na lekarza prowadzącego???Kompletnie się w tym zagubiłam....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam założoną na drugiej wizycie, czyli w 8 tc. Miałam już wtedy ze sobą wszystkie podstawowe wyniki badań i było co w tej karcie pisać.

ja otrzymałam kartę ciąży w 12 t.c.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
4 tyd

moja karta ciazy zostala zalozona w 7tc.

ja mam od pierwszej wizyty tyle że ja pierwszy raz byłam w 10tyg

karte ciazy mialam zalozona w czasie pierwszej wizyty w 5 tygodniu ciazy

ja miałam założoną kartę na pierwszej wizycie czyli w 6 tyg. Myślałam że od razu sie wystawia przecież tam sie wszystko zapisuje...
dr Olszewski zakłada karte po zrobieniu badań tz ja będe miała na 2 wizycie:) a jestem w 7 tygodniu :)

mika, wszystko czyli co ? wyniki badań :)) a badania trzeba pierw zrobic zeby móc je wpisać :P i wypada to na drugą wizyta

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry