Widok

katar u niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moje dziecko ma 4,5 m-ca i zauwazyłam od jakiegos czasu, że ma sapkę...zaczęłam podawać wit.c i wapno...w nosie było czysto..to już prawie tydzień i widzę, że teraz śluz się zagęścił ale jest przezroczysty...i mała często jakby "charczała"
jakie macie sposoby na katar u tak małych dzieci? bo nie wiem czy lecieć już z nią do lekarza (je, śpi normalnie, nie ma żadnych innych niepokojących objawów)..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kup sół morską psikaj do noska co jakis czas to jej jeszcze rozrzedzi i gruszke albo aspirator czy frize (nie wiem jak to sie dołądnie nazywa) i jej odciągaj :D ja swojemu jak skonczył 6 miesięcy to raz dziennie smarowałam maścią majerankową :D
image
mam fride mam:) i właśnie teraz dopiero ściągam śluz bezbarwny bo wcześniej mała tylko miała sapkę...nie wiem czy to naturalna kolej rzeczy i czy idzie ku lepszemu (katar sie pomału leczy) czy ku gorszemu...bo nie wiem jak długo dawac jeszcze wit c i wapno a kiedy do lakarza
u nas sapka zaczela sie jak Mala miala 4 miesiace i ustala dopiero po skonczeniu 7 mies. laryngolog powiedzial,zeby za czesto nie odciagac wydzieliny z noska bo to bardzo podraznia poza tym podobno Frida jest bardzo agresywna do tak delikatnych noskow, my smaowalismy klatke piersiowa PULMEX BABY i do nawilzacza wlewalam kilka kropli OLBAS OIL-pomoglo:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (21 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry