Widok

kawa do senseo - gdzie kupić w Trójmieście???

Witam,
Posiadam ekspres do kawy senseo. Jest to kawa w saszetkach, tak jak herbata ekspresowa. Zaopatrywałam się w zapasy tej kawy w necie bądź podczas podróży do Niemiec lub w Bydgoszczy, w Aldi'ku. Obecnie zapasy się kurczą a nie mam okazji wypadu gdzieś gdzie wiem, że mogę tę kawę dostać.

Może ktoś wie, gdzie można tę kawę do senseo dostać????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pelno jej na allegro i nie wiem czy przypadkiem nie widzialam ja ostatnio w media markt
image

Uploaded with ImageShack.us
O! Dzięki za media markt. Patrzyłam na stronie i rzeczywiście jest, szkoda że nie ma tej co piję ale może warto poznać nowe smaki ;)

pozdrawiam
Witam!
Zapraszam do naszego nowo otwartego sklepu internetowego, w którego ofercie posiadamy kawę w saszetkach. Sprzedajemy kawę różnych marek i w różnych smakach w bardzo atrakcyjnych cenach.
Podaję link do sklepu: http://www.kawainietylko.com strona na razie jest w budowie ale sukcesyjnie będziemy dodawać nowy towar. Zachęcam do kontaktu także telefonicznego. Działamy na terenie Trójmiasta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam ten sklep. Na razie witryna mało rozwinięta ale wszystko można załatwić telefonicznie. Bardzo szybko i przystępne ceny, a także bogaty asortyment.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na rynku na Przymorzu
kawoch i kawniety zarąbiste IP macie .....
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kulinaria

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

do góry