Widok

keratynowe prostowanie włosów:)

Pruszcz Gdański Temat dostępny też na forum:
Chciałabym zapytać czy ,któraś z Pań korzystała z "takiego zabiegu"??Jeżeli tak to jakie są "za" i "przeciw",a co najważniejsze GDZIE w Trójmieście (najlepiej w Pruszczu) można go wykonać????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja korzystałam parę dni temu z takiego zabiegu. Jestem bardzo zadowolona. Mogę Ci dać namiar na fryzjerkę która mi go wykonała, dojeżdża także do domu klientki.
A ja polece Ci Pania Agnieszkę ,która ma salon od niedawna na ul.Fantazego w Pruszczu. Jeżdzę do niej z Gdańska, bo naprawdę zna się na rzeczy i oczywiście taniej.
Tel: 602127801
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję,poproszę Cie Kasiula o numer tel.do tej fryzjerki.A powiedzcie jaką cenę płaciłyście za takie prostowanie?
Proszę e-maila stylizacja@onet.eu cena w zależności od wlosów, najlepiej napisz i się wszystkiego dowiesz. A jak już się zdecydujesz, to na pewno będziesz zadowolona.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (74 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (136 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

leczenie trądziku (118 odpowiedzi)

Witam, chciałabym się rozeznać, czy ktoś boryka się z tradzikiem, bliznami po nim jakie...

do góry