Widok

kiedy "normalna poduszka"?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej

tak sie zastanawiam kiedy zmienić podusie w łóżeczku na normalną?
narazie stosujemy tą taką prawie zupełnie płaską... od kiedy mogę zastosować taką normalną podusię?

mój skarb ma 7 m-cy
dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paulina nigdy nie spala na poduszcze i nie mamz amiaru jej takowej kupowac ;) wystarczy ze ma fetysz swojego okropnego kocyka
Moja córeczka śpi nadal na takiej płaskiej jaka jest w kompletach niemowlęcych:)
nasz ma 1,5 roku i poduszki sobie nie zyczy (wyrzuca z lozeczka). Nawet te plaska ;)
Mój synek ma 2 latka i śpi bez poduchy ,jak przychodzi do nas do łóżka też bez poduchy a jak próbowałam podłożyć parę razy to odłożył na bok.
U nas też całkiem na płasko. Był czas, że spała na klinie, ale z wiekiem zaczęła z niego zjeżdżać, wiec śpi tylko na materacyku.
Normalną podusię pewnie dostanie wraz z normalną pościelą i większym łóżkiem, więc jeszcze daleka droga :)
moja spi całkowicie na płasko w łóżeczku

jak sie budzi o 6 rano daje jej mleko i wkładam do swojego łóżka to zasypia na "dorosłej" poduszce.
Po roku małej włożyłam również dopiero tą płaską poduszkę.
Liwka spi całkiem bez zadnej poduszki bo lubi spac na brzuszku ,dam jej ta płaską ale dopiero kawałek po roczku
U nas do roku mała leżała całkiem na płasko, tylko na materacu, później przez rok na tej płaskiej podusi, a teraz po drugim roku w normalnym łóżku leży na zwykłej.
ja dopiero parę dni temu zapodałam Miśce normalną poduszkę
Dopiero po roku.
U nas weszła normalna poduszka gdy dzieci dostały " dorosłą pościel" czyli po 2 rż. a i tak głowa leży wszędzie tylko nie na poduszce ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry