Widok

kiedy "normalna poduszka"?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej

tak sie zastanawiam kiedy zmienić podusie w łóżeczku na normalną?
narazie stosujemy tą taką prawie zupełnie płaską... od kiedy mogę zastosować taką normalną podusię?

mój skarb ma 7 m-cy
dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas weszła normalna poduszka gdy dzieci dostały " dorosłą pościel" czyli po 2 rż. a i tak głowa leży wszędzie tylko nie na poduszce ;-)
Dopiero po roku.
image
image

image
ja dopiero parę dni temu zapodałam Miśce normalną poduszkę
image
image
U nas do roku mała leżała całkiem na płasko, tylko na materacu, później przez rok na tej płaskiej podusi, a teraz po drugim roku w normalnym łóżku leży na zwykłej.
image
Liwka spi całkiem bez zadnej poduszki bo lubi spac na brzuszku ,dam jej ta płaską ale dopiero kawałek po roczku
image
Po roku małej włożyłam również dopiero tą płaską poduszkę.
image
image

image
moja spi całkowicie na płasko w łóżeczku

jak sie budzi o 6 rano daje jej mleko i wkładam do swojego łóżka to zasypia na "dorosłej" poduszce.
U nas też całkiem na płasko. Był czas, że spała na klinie, ale z wiekiem zaczęła z niego zjeżdżać, wiec śpi tylko na materacyku.
Normalną podusię pewnie dostanie wraz z normalną pościelą i większym łóżkiem, więc jeszcze daleka droga :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Mój synek ma 2 latka i śpi bez poduchy ,jak przychodzi do nas do łóżka też bez poduchy a jak próbowałam podłożyć parę razy to odłożył na bok.
nasz ma 1,5 roku i poduszki sobie nie zyczy (wyrzuca z lozeczka). Nawet te plaska ;)
Moja córeczka śpi nadal na takiej płaskiej jaka jest w kompletach niemowlęcych:)
Paulina nigdy nie spala na poduszcze i nie mamz amiaru jej takowej kupowac ;) wystarczy ze ma fetysz swojego okropnego kocyka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry