Widok

kiedy zaczyna bic serduszko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam jestem niby w 5 tyg ciazy ale nie było widac sreduszka na usg i sie martwie jak bylam w pierwszej ciazy widzialam serduszko w 6 tyg jak to jest u was ? zrobilam beta hcg i druga mam powtórzyć w poniedzialek ale sie denerwuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas z tego co pamietam bylo slychac w 6 tc, a jak bylam tydzien wczesniej to nie bylo jeszcze widac..nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze:)
image
image
czasmi można zobaczyc dopiero 7-8 tyg..więc warto z pierwsza wizyta czasmi ciut poczekac własnie dla takiej sytuacji jak TWoja ja szłam po skończonym 7 i juz było widac
image
image

U mnie w 5tyg też nie było widać,w 7 biło już ładnie i był większy zarodek.
image
byłam na wizycie w 6 tygodniu i już serduszko biło. Będzie dobrze, nie denerwuj się.

U mnie bilo 6-7 tydzien ,mysle ze 5-tym tygodniu za wczesnie ,zeby zobaczyc ,niedenerwuje sie :) bedzie dobrze :)
image
image
mialo byc niedenerwuj sie :)
image
image
troche mnie uspokoiłyście zeby tylko moja dzidzia ładnie rosła i zeby było to kochane serduszko nie moge sie doczekac kolejnej wizyty mam przyjsc na półtora tyg a w poniedzialek robie drugie beta
u nas biło już 5t3d, ale owulka była wcześnie...pomysł z betą dobry, a na następnej wizycie na pewno już usłyszysz
imageimage
http://forum.trojmiasto.pl/67-tydzien-ciazy-czy-juz-widoczne-serduszko-na-USG-t68485,1,16.html

u nas dopiero w 8 tc było widać - w dniu moich urodzin ;)
u mnie też w 8 ;-)
image
image
ja bylam na usg w 6tyg. i juz serduszko biło ale to wszystko zależy od tego jak owulacja sie zaczęła wiec dlatego pewnie jeszcze u Ciebie nie bije ale za tydz lub dwa na pewno juz będzie więc się nie martw:)
image
image
w pierwszej ciązy 7tydzień, w drugiej 9
na następnym usg na pewno zobaczyc małe puk puk :-)
Jak poszłam w 5t4d nie było serduszka i nie bylo zarodka natomiast 6t1d zarodek mial 5mm i serduszko pikało :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

do góry