Widok
chyba mówimy o innym zespole, bo te przerwy to było straszne. Ludzie zaczęli sami się zabawiać. Nawet na filmie z wesela jest cisza. goście cos robią a orkiestra siedzi. No i 4 rano, pełno osób na parkiecie a oni tego chyba nie widzą ze ludzie w najlepsze się bawia i spiewają ostatnią piosenkę i do widzenia. Wszyscy stanęli jak wryci, chcą sie bawic a tu koniec wesela.
to nie było moje wesele. grały tam trzy osoby wiec moze to inny zespół o tej samej nazwie. Już wczesniej dyskutowałam na temat tego zespołu z jedna z koleżanek i też wyglądało tak ze ona ich polecała, ja nie i też doszłyśmy do wniosku ze moze to dwa zupełnie inne zespoly. wiem tez ze PSTRONG o którym ja mówię nie uczy się piosenek na specjalne życzenie a ja wychodzę z założenia ze zespoły weselne to nie gwiazdy estrady i powinni znac takie powiedzenie klient nasz pan. Jesli płacę to mam prawo wymagać.
Dlaczego się ich boisz???
U mnie były przyśpiewki-ubaw po pachy szczególnie starszym się podobały;)
Oczepiny nie byly długie chyba 3 konkursy. Ale wszystko można z Pstrągiem uzgodnić więc bez obaw. Nas kilka razy pytał się na weselu czy chcemy to czy tego nie. Poza tym obserwuje towarzystwo na weselu jacy ludzie czy może pozwolić sobie na zabawy z "jajem" czy bardziej stonowane. U nas świetnie trafił wybierając osoby do konkursów i była super zabawa.
U mnie były przyśpiewki-ubaw po pachy szczególnie starszym się podobały;)
Oczepiny nie byly długie chyba 3 konkursy. Ale wszystko można z Pstrągiem uzgodnić więc bez obaw. Nas kilka razy pytał się na weselu czy chcemy to czy tego nie. Poza tym obserwuje towarzystwo na weselu jacy ludzie czy może pozwolić sobie na zabawy z "jajem" czy bardziej stonowane. U nas świetnie trafił wybierając osoby do konkursów i była super zabawa.
nie bój sie :-) bawilam sie na 2 weselach 2 kuzynki w dodoatku siostry mialy ta orkiestre i bylo super
oczepiny rewelacja - kazdy plakal ze smiechu konkursy tez a przyspiewki.... ojojj ;-)
co do muzyki jest ok dobrze sie tanczy i po 4 sekundach mozesz juz rozpoznac co graja heheh a to roznie bywa hmm...przerwy - wtedy kiedy widac bylo ze ludzie juz sa zmeczeni albo ze bedzie jedzonko w miedzy czasie spokojna muzyka w tle
spoko
oczepiny rewelacja - kazdy plakal ze smiechu konkursy tez a przyspiewki.... ojojj ;-)
co do muzyki jest ok dobrze sie tanczy i po 4 sekundach mozesz juz rozpoznac co graja heheh a to roznie bywa hmm...przerwy - wtedy kiedy widac bylo ze ludzie juz sa zmeczeni albo ze bedzie jedzonko w miedzy czasie spokojna muzyka w tle
spoko
no to nie jest tak źle. Nawet gdyby się okazało ze to ci sami to widzę zmianę nastawienia na klienta. A jesli będą za długie przerwy czy coś co wam sie nie będzie podobać to mowcie im od razu. Co do mojego PSTRONGA to mogę napisac ze strona wokalna była w porządku. jak śpieawali to wszystko było ładnie jak trzeba. A to chyba w tym momencie duzy komplement z mojej strony. Jesli masz jakies wątpliwości to mozesz z nimi porozmawiac. Podac nawet przykład z tego co napisałam ze słyszałas taką a taką opinie i nie życzysz sobie czegos takiego na swoim weselu.
To ja mogę coś też powiedzieć o Pstrongu. Byli na moim weselu. Sam pan pstrong to "specyficzny" człowiek ;-) ale nie trzeba go lubić . Natomiast orkiestra sprawdziła się w 100%. Grali rewelacyjnie i wszystko. Od starych piosenek po nowe w stylu Madonny. Nie robili wcale długich przerw, grali tyle żeby ludzie się na parkiecie zmęczyli. Do tego możesz sobie zazyczyć wcześniej u nich jaką chcesz piosenkę i tą się nauczą. Oczepiny też ok, w zależności co kto lubi. My chcieliśmy krótkie ale to też sprawa do dogadania wcześniej bo zrobią jak sobie chcesz. Ja powiem szczerze gdybym robiła jeszcze raz wesele też ich bym wzieła. Ja naprawdę mogę ich polecić ale oczywiście wszystko kwestia gustu ale uważam że nie masz się co denerwować. Pozdrawiam
wczoraj bylismy u naszej orkiestry i ustalaliśmy szczegóły. Powiedziałam ze jak będą grac lepiej niz zespól u mojej kolezanki to juz bedę zadowolona. Okazało sie ze znają dwa zespoły o tej nazwie. Jedni są z jakiejs orkiestry wojskowej a drudzy ze zwykłego zespołu weselnego. Czyli jest jak napisałam, niewiadomo o który zespól chodzi.
od czego zaczac moja rodzinka jest rozrywkowa i u nas mile widziane sa wszystkie konkursy i przyspiewki oczywiscie na poziomie pan Pstrong urzadzil 3 konkursy piłeczka przez nogawki - ubaw po pachy pochwale sie ze wygralam hehehe baloniki - brzuszek brzuszek dupcia dupcia ( para musiala jak najszybciej przebic balon brzuch o brzych itp) oraz wszyscy staliu w kole i najpierw trzymali sie za uszka barki kolanka itp a oczepiny - tradycyjnie mlodzi wybieraja nastepcow byl przyspiewka ze hoho cos o tesciowych o tym ze pani mloda juz niedlugo ze swym mezem cos tam - ogolnie ubaw ale to jest indywidualna sprawa - mi nie przeszkadzaja uwagi bo to jest juz tradycja ze tesciowe rozne bywaja a tekst ze tesciowe poszly do lasu i spotkaly zmije i ze zmija zdechla a tesciowe zyja mnie nie obraza i mi nie przeszkadza bo wiadomo ze to jest tylko zabawa !!! aha i byl tez konkurs ze 3 panow musialo zakrecic sie w kolko pare razy a potem kto szybciej dobiegnie do nagrody stojacej jakies 10 metrow od nich hehehe jak zakreceni biegli
my jestesmy w trakcie uzgadniania koncepcji co i jak a slub hohoho jeszcze troche niestety z przyczyn od nas niezaleznych zostal przesuniety a co do orkiestry to moja rodzinka powiedziala ze pstrong juz jak rodzina i moze kogos innego bysmy sobie znalezli ;-p 2 sluby rok po roku z ta sama orkiestra i teraz trzeci a pozatym ta orkiestra nie tylko w rodzinie przygrywala wiec kazdy ma juz "zaliczopne ich minimum 2 do 3 wystepów"
pozdrawiam
pozdrawiam
Powiem tak. Pan pstrong lubi bardzo poświntuszyć i jeśli to wam jak i waszym gościom nie przeszkadza to spoko. Ale jeśli macie gości dość wrazliwych to radze pogadać z Pstrongiem mu to zaznaczyć i będzie spokojnie. Przyśpiewka jest zawsze u niego ;-). Natomiast zabawy to zalezy od gości jak się bawią i na ile są rozluźnieni.
Nie, mieliśmyy swojego którego już filmy wczesniej widzieliśmy u znajomych. Do tego ja miałam troche pomysłów na swoj film więc potrzebowałam kogogś kto tych pomysłów i sugestii wysłucha i będzie chętny na wprowadzenie zmian. Tego Pana od Pstronga nie znałam więc nie braliśmy go. Powiem szczerze nie widziałam jego filmow więc nie wiem być może robi fajne filmy.
dzieki za info... mysmy jak ogladalismy film probki sil zespolu to ten pan kamerzysta im wlasnie to robil:):) I wygladalo calkiem fajnie... te wszystkie przejscia i duzo takich duperelek... ale myslalam ze moze ktos jeszcze go mial i moze cos powiedziec:):):) Zawsze jakas inna opinia jest bardzo cenna:):):)
Dzieki jeszcze raz za pomoc..
PS. Zdjecia na maila zostana oczywiscie moja slodka tajemnica i nie beda rozpowszechniane. Wyslalam maila zwrotnego ale do Ciebie nie doszedl:(:(:(
Jeszcze raz dzieki:)
Dzieki jeszcze raz za pomoc..
PS. Zdjecia na maila zostana oczywiscie moja slodka tajemnica i nie beda rozpowszechniane. Wyslalam maila zwrotnego ale do Ciebie nie doszedl:(:(:(
Jeszcze raz dzieki:)