Widok

kino w 9 miesiącu ciąży

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mam pytanie czy mogę iść do kina za 2 tygodnie mam termin. Mój lekarz powiedział, że tak ale co Wy o tym sądzicie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Dobre:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty poważnie pytasz czy żartujesz?

Lekarz Ci 'pozwolił', a Tobie jest potrzebna opinia z forum? A jeśli Ci powiemy, żebyś nie szła to co? Naprawdę zostaniesz w domu?

Nie no, nie wierzę...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dlaczego nie?
Chodziłam i nic mi sie nie stało,samopoczucie mi sie tylko poprawiło
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a tv w domu możesz oglądać ?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
;) idź, idź bo potem to i pozwolenie od lek. nic nie da...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie no nie mozesz isc, najlepiej rozbij juz namiot pod porodowka i czekaj..........
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli nie masz przeciwwskazań do dłuższego siedzenia - to czemu nie? chociaż ja pewnie bym sobie darowała jakieś straszne/krwawe horrory itd. ;) (ale to i tak po ciąży zmienił mi się gust pod wieloma względami - filmy, zapachy, smaki)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe a dlaczego nie?:) przecież z kina można w każdej chwili wyjść, jakby było Ci źle, niekomfortowo lub gdyby zaczęło się coś dziać :) chyba nie ma co wariować... :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
korzystaj póki możesz.
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
:-)Ja bylam w srode na wieczornym seansie na Zyciu Pi...skonczylo sie okolo polnocy...a dzien pozniej juz rodzilam..:-) Idz, pozniej przez "chwilke" sie nie wybierzesz:-)
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej pytanie niby śmieszne ale faktycznie ja w 8 chyba miesiacu ciazy poszłam na bajke w 3D i powiem szczerze na początku juz w czasie reklam filmów 3d chciałam wyjść bo te efekty w czasie ciazy mi troche przeszkadzały ale po chwili sie uspokoiłam i juz sie śmiałam na bajce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie ja wiem że na 3d nie można, na resztę chodziłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak na 3D nie można, to co dopiero powiecie na 5D?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
idź, najwyżej Cie pokopie maluszek (jak ma jeszcze miejsce w brzuchu), a jeżeli się jemu spodoba,i będzie za głośno i ciekawy to najwyżej urodzisz na miejscu i będziesz miała darmowe wejściówki:) powodzenia
a tak na serio idź jak masz ochotę bo później to już tylko będziesz marzyła::)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zycie Pi bylo w 3 D. Chwilami zamykalam oczy, ale kiedy tygrys wyskoczyl na glownego bohatera (mega efekt- a ja nie zdazylam zamknac oczu:-P), moj maz bal sie, ze zaraz urodze, ha ha. A tak powaznie 3 D mozna sobie odpuscic:-P
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co za idiotyczne pytanie???sorry,ale najlepiej włącz radio i lepiej posłuchaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pod koniec ciazy bylam na horrorze jakims, Zejscie chyba. Nic to nie zmienilo, urodzilam prawie 2 tygodnie po terminie i trzeba bylo wywolywac porod. Co ma piernik do wiatraka? ja sie nie denerwuje na filmach. Na 3D nie bylam wtedy, nie wiem, chyba prawie 7 lat temu malo 3D jeszcze bylo ;). Dylemat mnie ominal.
Ja sie denerwowalam tylko jednym: czy wytrzymam tyle bez sikania ;). Nie wytrzymalam ;) . Musialam chodzic w ciemnosciach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj maz sie nie zgadzal ale tylko dlatego ze duzo chorowalam i szalala grypa. Do sklepow jesli musialam tez jezdzilam z samego rana po otwarciu. I nim mnie zlinczujecie dodam ze moj synek urodzil sie zdrowy, natomiast drugi przy ktorym bardziej sobie odpuscilam - urodzil sie z zapaleniem pluc. Wiec cos w tym jest by unikac skupisk ludzi ze wzgledu na choroby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja w pierwszej ciąży poszłam do kina w dzień terminu porodu, a w ostatniej pod koniec 37 tyg. byłam na Disney on Ice :) w obu przypadkach urodziłam 13 dni później :))
Pytanie tylko czy wysiedzisz

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry