Widok
Krzyżak napisał(a):
> hehe rb nie wypowiadasz sie ale nie polecasz :D
Tiaaaa.... A cuch hipokryzji to az w Huadu czuc :)
Wszyscy oczywiscie jesli jakiekolwiek niewiasty to tylko i wylacznie inteligenten i oczytane.
A kazdemu sie tylko w glowie kudlate stwory roja i haslo "plastik - w sam raz na raz" Albo i na kilka razow :)))))))))
Jak mawia moj Tatko srutu-tu-tu peczek drutu...
OSTRO!
I.
> hehe rb nie wypowiadasz sie ale nie polecasz :D
Tiaaaa.... A cuch hipokryzji to az w Huadu czuc :)
Wszyscy oczywiscie jesli jakiekolwiek niewiasty to tylko i wylacznie inteligenten i oczytane.
A kazdemu sie tylko w glowie kudlate stwory roja i haslo "plastik - w sam raz na raz" Albo i na kilka razow :)))))))))
Jak mawia moj Tatko srutu-tu-tu peczek drutu...
OSTRO!
I.
nie cx nie mam kompleksów
nie uważam również że kobiety nie nadają się do hardcora to większa część facetów tak sądzi że jak co poniktórzy napisali: baby do garów, do fryzjera, do manicurzystki........hm może i racja każda kobieta powinna być zadbana ale i facet również ale przecież można to połączyc i jeździć i dbać o siebie, zresztą jeżdżąc dbasz.
Jeśli chodzi o to czy macie negatywny stosunek do kobiet na rowerach...........skomentuję to tak..................................
Co do babochłopów lub chłopobab- siłe mam i to podobno niezłą ale nie wyglądam jak chłop i nie czuję się tak....
nie uważam również że kobiety nie nadają się do hardcora to większa część facetów tak sądzi że jak co poniktórzy napisali: baby do garów, do fryzjera, do manicurzystki........hm może i racja każda kobieta powinna być zadbana ale i facet również ale przecież można to połączyc i jeździć i dbać o siebie, zresztą jeżdżąc dbasz.
Jeśli chodzi o to czy macie negatywny stosunek do kobiet na rowerach...........skomentuję to tak..................................
Co do babochłopów lub chłopobab- siłe mam i to podobno niezłą ale nie wyglądam jak chłop i nie czuję się tak....
Kuba, no oczywista że patrzę wtedy na dziewczynę:D
Żbiku, źle to ująłeś. Kuba "padł na twarz" przed urodą i umiejętnościami jazdy na rowerze pewnej samiczki A to że troszczymy się o Was, Drogie Pani, bardziej niż o nas samych to szczera prawda:-)
rB, z tą rozpustą to taki mały sceniczny żarcik był]:-> zresztą na końcu wypowiedzi pojawił się znaczek ";-)"
Krzyżak napisał(a):
> pozwol Nam to zweryfikowac Ksiezniczko ;> sesesesese
Umiejętności jeździeckie czy urodę?]:->
Żbiku, źle to ująłeś. Kuba "padł na twarz" przed urodą i umiejętnościami jazdy na rowerze pewnej samiczki
rB, z tą rozpustą to taki mały sceniczny żarcik był]:-> zresztą na końcu wypowiedzi pojawił się znaczek ";-)"
Krzyżak napisał(a):
> pozwol Nam to zweryfikowac Ksiezniczko ;> sesesesese
Umiejętności jeździeckie czy urodę?]:->
pozdrawiam
Żywy
Żywy
Michu. napisał(a):
> Krzyżak napisał(a):
>
> > urode rzecz jasna bo umiejetnosci raczej mnie nie interesuj
> :D
>
> Hehe, a potem mówią, że nas facetów tylko wygląd interesuje:P
> Zupełnie nie wiem dlaczego:)
Tez cos, nie wiem dlaczego :))))))))
Bo poniewaz bozia dala kazdemu oczka a panom na dodatek "red line" pomiedzy galkami i rozporkiem :p
OSTRO!
I.
> Krzyżak napisał(a):
>
> > urode rzecz jasna bo umiejetnosci raczej mnie nie interesuj
> :D
>
> Hehe, a potem mówią, że nas facetów tylko wygląd interesuje:P
> Zupełnie nie wiem dlaczego:)
Tez cos, nie wiem dlaczego :))))))))
Bo poniewaz bozia dala kazdemu oczka a panom na dodatek "red line" pomiedzy galkami i rozporkiem :p
OSTRO!
I.