Widok

kolejna panna młoda :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc wszystkim Pannom .....

Juz jakis czas sledze Wasze forum i w kocu zdecydowalam sie cos napisac.

Na slub, ktory bedzie w sierpniu, zdecydowalismy sie z moim Marynarzem w listopadzie. Ale dopiero teraz zaczynam organizowac, zarowno slub i wesele. Niestety zostalam z tym wszystkim sama na glowie, bo moj Luby wyplynal i wroci pewnie jak juz wszystko bedzie gotowe :-)

Wstepnie zarezerwowalam sale w Novotelu- czy to dobrze Waszym zdaniem?
Kosciol tez wstepnie nagrany. Ale poza tym nic, kompletnie NIC.

I tak sobie mysle,czy aby nie zatrudnic jakiejs agencji,ktora kompleksowo organizuje sluby i wesela? To chyba nieglupi pomysl,prawda? Ktos zrobi to fachowo, a ja nie bede musiala sie tak bardzo stresowac! Co o tym myslicie? Dzieki za opinie.

Aha i jak cos to poradzcie cosik w sprawie sukni ( firma, cena, krawcowa ?).

Dzieki serdeczne. Buziaczki
Malikas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sabra,
dzieki serdeczne za pomoc :-*

:):)

oki dzieki za rade....sprawdzam... :-)

w miejscu podpis wstawiasz najpierw ............ to wszystko w nawiasach bez przerw

wejdz w swoj profil i tam w miejscu podpis ................> w miejsce kropek wstaw tickera.no i uaktualnij profil .powodzenia

http://daisyPath.com/days/050813/1/0/+1/0/.png

cos mi nie wychodzi, moze ktos pomoze? :-)
moze tym razem sie uda?????

hmmm chyba cosik nie tak :-) ale lipa :-)

sprawdzam swoj tickerek ;-)

sabra, a moge wiecej szczegolow. O co chodzi z tym zapachem. jeszcze tam nie bylam....
Nie chcę nikogo obrazac ale troszkę jak pokoje na godziny .......wrr no wiem moze przesadzam ale to tez wpłyneło na naszą decyzje ze sie na ten lokal niezdecydowalismy. Pomijając ten zapach .......

a jak tam jest w apartamencie..? myślmy widzieli (i wąchali) salę i to już nam wystarczyło ;)

oj zazdroszcze bo ja na poczatku bardzo chciałam mieć taką możliwosc, co do pokoi to nie wiem jak one wyglądaja:( ale mam nadzieje ze nie tak jak w Srebrnym
łynie:):) normalnie mieliśmy niezły ubaw jak zobaczylismy tatejszy apartament dla nowożeńców:)

a nie byłam tam na apartamentach, ale nie podejrzewam, że mnie to na kolana powali jakoś wybitnie, ważne że będzie gdzie postawić swoje szpargały, będzie gdzie poprawić makijaż i w kulturalnych warunkach się "odświeżyć" ;-)
no i nie wracać trzeba na noc do mieszkania w fazie wywalania ścian i remontu he he ........

zazdroscisz? a czemu? ja nawet jeszcze nie bylam i nie ogladalam... fajnie tam?
hmm jeśli jest dowolność i mozna samemu zakupic alkohol , to propozycja że oni pierwsi postawią swój jest jakas dziwna , trzeba im jednoznacznie powiedziec ze w całosci sami zaopatrzycie sie w alkohol no a z kiliszkami to łaski nie robią co nie??:):)
pozdrawiam was i zazdroszcze mozliwości spędzenia nocy poślubnej tam w hotelu:):)

tak tak, i to równeż mówiła, ale ja poprostu nie widzę potrzeby brania od nich alkoholu :/ nie podoba mi się takie podejście. Czy to również ma oznaczać, że jeśli nie kupię od nich wódy na pierwszego drunka, to nie postawią mi kieliszków? he he he .... wystarczy, że na drink powitalny naleją mi wino musujące zamiast szampana....... zapewno słono za to sobie policzą ;)

Ja też mogę powiedzieć, że dobrze by było... ale płacąc 10 tysiaków za wesele, to już kierownictwo hotelu nie powinno się tak zachowywać, i w taki sposób "dusić" klienta na każdym kroku.

Mam nadzieję że przynajmniej z tym pokojem dla nowożeńców na całą nocke za darmo to nas nie wykiwają.

chociaz z tego co pamietam z rozmowy tel. z babka z hotelu , to mowila cos o tymze dobrze byloby wziac od nich alkohol po to by postawic kieliszki na stole.A potem mozna miec juz swoj!
hmmm ja raczej myslalam o kwocie 125 od glowy, oczywiscie bez ich tortu i alkohlolu - 35 PLN za 0,5 l ???? Szalenstwo...
do góry