Widok

kółka w wózku: pompowane / piankowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
(nie wiem, czy był juz taki wątek - jak tak prosze podbijcie)

na jakie się decydujecie / jakie macie?
nie wiem które lepsze?
hmm...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam piankowe. Bałam się kupić pompowanych, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie może przebić. A niełatwo zapasowe dętki znależć. Stwierdziłam że nie bede miala kogo na pomoc wzywac jak złapię 'gumę' gdzies na spacerze.

Ja na początku też bylam tylko za piankowymi,ale w rezultacie skonczylo sie na pompowanych,bo wozek ogolnie byl super-typ terenowy,bo chodze tylko po takim terenie(głównie las!)isie sprawdzaja.Jezdze od lipca codzienie,niczego nie oszczedzajac i jakos jeszcze nie zlapalm gumy;-)

piankowe sa lżejsze no i gumy nie złapiesz ale jesli takie chcesz to tylko wózki z wyzszych półek (emmaljunga,mutsy..)gdyz piankowe koła w tanszych wozeczkach sa bardzo mało trwałe...przed zakupem wozka robilismy rozeznanie w temacie:)...zdecydowałabym sie na piankowe jakby kupowała nowy wozeczek:)(bo oczywiscie byłby to emmaljunga;) )

ja mam pompowane i bardzo sobie chwale

jacie ! :))) mój mąż jest za pompowanymi
a ja juz nie wiem ... :)))) kurka wodna

pompowane na tereny bez asfaltu tylko jak jest dużó polnych drug są super i niezastąpione a i w mieście się super sprawdzają
jak bym kupowała jeszcze raz to tylko pompowane:)
ja jestem za pompowanymi ;)

ja zdecydowanie polecam pompowane koła,3 latka uzywamy wozek i jeszcze do tej pory opona w całosci ;) wózek z pompowanymi kołami moze jest troche ciezszy ale komfort jazdy dziecka jest bez porownania niz w piankowych,ja zawsze bede polecac takie wozki poprostu testowałam juz kilka rodzjow i te WYGRYWJA! powodzenia w wyborze wózka...
też jestem za pompowanymi

rowniez polecam pompowane

wszystko zalezy.... jesli bedziesz musiala wnosic wozek na 5 pietro bez windy to polecam piankowe - sporo lzejsze niz pompowane. Natomiast komfort jazdy duzo wyzszy na pompowanych :) my jezdzimy na pompowanych od stycznia 2006 i do tej pory wszystko ok :) dodam, ze nia mam wozka z najwyzszej polki
a ja mam pompowane i złapałam gumę na 2 spacerze, a wózek mam raczej z tych droższych :) Niestety trzeba uważać na szkiełka na chodniku. Szybka wizytya w wulkanizacji załatwiła sprawę i mimo tej wpadki to i tak polecam pompowane :)
Polecam pompowane.

Gumę złapaliśmy po 2 miesiącach jazdy;)
Dętkę można kupić w sklepie z rowerami. Koszt ok 6-8 zł

Też złapałam gumę na spacerze daleko od domu gdyż przy pierwszym dziecku miałam wózek z pompowanymi kołami. Teraz mam piankowe kółka,wózek jest lżejszy a w jeżdzie nie widzę różnicy.
uzywamy pompowanych kolek od samego poczatku, wozek firmy emmaljunga wiec nie wiem czy z gornej polki czy nie ale jeszcze nigdy nie przebilismy zadnego z kolek tak wiec jeszcze raz polecam pompowane kolka.

Dla mnie tylko pompowane; mamy emmaljungę
ZDECYDOWANIE POMPOWANE, ja mam piankowe w spacerówce i bardzo tego żałuję (czekam na pompowane dokupuję). Miałam głęboki z pompowanymi kołami prowadził się świetnie, a teraz w spacerówce mamy pinkowe i wózek jest głośny i bardziej podskakuje na wszelkich nierównościach.
Poza tym w spacerówce jestem za przekładaną rączką, dla mnie to szalenie ważne, bo mogę wózek odwrócić od wiatru i widzę co mała robi.

Wiki miała głęboki wózek z pompowanymi kołami - POLECAM !!!

My również jesteśmy w posiadaniu wózka z pompowanym kołami, i wczoraj złapaliśmy "kapcia" hahaha ale na szczęście jedna łatka i po krzyku:)
polecam pompowane!!! Bardzo dobrze się prowadzi wózek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry