Widok
kołyski lub wiklinowe kosze ... co sądzicie ???
Dziewczyny jesli jesteście lub bylyscie posiadaczkami kołyski dla maluszka to prosze napiszcie swoja opinie. gdy urodzi sie moje drugie maleństwo to moja córeczka bedzie spala jeszcze w łóżeczku.zastanawiam sie nad kołyską lub koszem tak do pol roku . nie wiem czy sa praktyczne...
ja z tego samego wzgledu co ty mam kajka w koszu na kolkach!!! bo kuba spal w lozeczku,jestem nim zachwycona :) mam dosc szeroki i dlugi wiec jest malemu wygodnie, do tego mam go kolo naszego lozka wiec nie biegam, po za tym malego moge powozic nieco i ladnie zaspia :) za 2 msc bede sprzedawac swoj bo licze na to ze chlopcy juz bede mogli spac w jedym pokoju")
My mieliśmy wilkinowy kosz na kółkach - śliczny i praktyczny w małym mieszkaniu, ale niestety tylko do czwartego miesiaca zycia dzidziusia (liczylismy na to, ze bedziemy z niego korzystac nieco dluzej). Zapłacilismy sporo, bo ok.530 zł, trudno było go natomist sprzedac. W koncu sie udało, ale za wiele niezszą cenę (mniej niz połowę), a kosz był w stanie idealnym. Oczywiscie typy i rozmiary koszy są rózne, jedenak ja nie zdecydowalabym sie poraz kolejny na ten zakup.
w sumie materac byłby dobrym rozwiązaniem , ale na początek chciałabym mieć maluszka przy sobie. gondola odpada ponieważ nie usmiechałoby mi sie noszenie jej w ta spowrotem do góry do spania na dól na spacer , ale mysle jeszcze o uzywanym łóżeczku tylko to chyba nie zmieści mi sie w sypialni ... ;) jeszcze mam troche czasu by pomysleć ;)
inees a jaki masz kosz ? jaka będzie cena i może zdjęcia bys przesłała ?? :)
inees a jaki masz kosz ? jaka będzie cena i może zdjęcia bys przesłała ?? :)
ja też mam taki kosz na kółkach ale dostałam go w prezencie, inaczej bym nie kupiła, co prawda są ładne ale dzieci mogą spać w nich do ok. 3 miesięcy jak dla mnie, więc na tak krótki okres nie bardzo się opłaca :)
u mnie to będzie " taki bajer " w drugim pokoju, jak mały będzie płakał w nocy to będę się przenosić do drugiego pokoju, żeby tata trochę pospał ;)
u mnie to będzie " taki bajer " w drugim pokoju, jak mały będzie płakał w nocy to będę się przenosić do drugiego pokoju, żeby tata trochę pospał ;)
larisa27 - u nas Twój kosz sprawdził się doskonale. Mała spała w nim do 3 miesiąca na stałę, wtedy byłam u rodziców. Kosz tam został i jak jesteśmy u rodziców to w nim spi. Nadal się w nim mieści, ale zaczyna siadać, więc będziemy musiały się z nim pożegnać.
Uwazam, ze by to jeden z lepszych zakupow.
Uwazam, ze by to jeden z lepszych zakupow.
ja mam piękną kołyskę Mothercare, kupioną w firmowym sklepie w Gdyni.
małego kołysałam jednym palcem, prawie jak przez sen. jest bardzo leka, jednak stabilna i bardzo lekko się kołysze. w bardzo dobrym stanie. mały spał w niej do 5 m-cy, więc jest jak nowa
wszystkie elementy są zdejmowane, można wyprać, materacyk wyjmowany, kosz zdejmowany.

Uploaded with ImageShack.us

więcej informacji na maila (jest w moim w profilu)
małego kołysałam jednym palcem, prawie jak przez sen. jest bardzo leka, jednak stabilna i bardzo lekko się kołysze. w bardzo dobrym stanie. mały spał w niej do 5 m-cy, więc jest jak nowa
wszystkie elementy są zdejmowane, można wyprać, materacyk wyjmowany, kosz zdejmowany.

więcej informacji na maila (jest w moim w profilu)
My mielismy taki koszyk wiklinowy, bujany. Bardzo byl prakyczny. Oscar spal w nim do 6 miesiaca. Mielismy przygotowane dla niego lozeczko u niego w pokoju. I jak wyrosl z koszyka, przelozylismy go wlasnie do lozeczka. Wczesniej koszyk mielismy u nas w sypialni przy moim boku :). Nie sprzedajemy koszyka, bo bedzie dla drugiej dzidzi :).
Hurtem do firmy braliśmy w http://adwert.pl Oni są dostawcą koszy do marketów. Na stronie mają darmową wysyłkę od 85zł
Szukam teraz koszy piknikowych z zamknięciem skórzanym w ilościach 10-15 sztuk. Ktoś ma dobry namiar ?
Szukam teraz koszy piknikowych z zamknięciem skórzanym w ilościach 10-15 sztuk. Ktoś ma dobry namiar ?