Widok

komis dziecięcy Rumia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, podobno w Rumi, niedaleko Auchan otworzono jakiś nowy komis dziecięcy. szukałam w Internecie, ale nic nie ma. Ktoś coś wie na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak otworzono, wlasnie widzialam jadac ostatnio do Auchan ze wisza plakaty "juz otwarte" Komis dzieciecy oraz uzywana odziez. Nie bylam tam wiec nic wiecej nie powiem :)
a wiesz w którym miejscu?
Na skrzyżowaniu Kosynierów i Żwirki i Wigury
Jest tam YASUMI i obok jest właśnie ten komis, kiedyś była tam Lewiatan czy jakiś inny sklep spożywczy ;))
image

dziękuję!
Byłam tam , i polecam.Maja duzy wybór i niewysokie ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez bylam ale czy prawie 50 zl za uzywany dres to dobra cena?watpie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapomniała pani dodać, ze dres jest firmy nike, w stanie bdb i każdy wie, ile taki kosztuje nowy, wiem, to bo to jedyny dres tam w tej cenie, reszta to 15-20zł, no ale jeśli niektórym to drogo, to zapraszamy do sklepu z nową odzieżą, gdzie za ten sam dres zapłacic trzeba 150-200zł, pamietajmy, ze jest to odzież komisowa, jeśli któraś z mam zapłaciła za niego 199 zł i oddaje teraz za 40 w stanie bdb+ to i tak wiele traci na wartości
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
Zapraszamy do odwiedzenia internetowego komisu dziecięcego. Rzeczywiste zdjęcia, rzetelne opisy, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka
http://dzieciecy-online.pl/

pozdrawiamy
Zespół www.dziecięcy-online.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry