Widok

komoda kąpielowa-czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos używa takiej komody?
czy jest praktyczna?
będę wdzięczna za wszelkie opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy to jest taka komoda z wanienką
To cos w tym stylu pewnie:

http://www.allegro.pl/item581218117_nowosc_komoda_kapielowa_cosatto_easi_peasi.html
image

image

ja nie miałam takiej komody, ale uważam, że nie warto tylu pieniędzy wydawać na coś co posłuży Ci kilka m-cy a co nie jest niezbędne. Na pewno za to warto przygotować sobie m-ce w pokoju gdzie dziecko będzie zawsze przewijane i gdzie będą mogły stać wszystkie kosmetyki pod ręką:)
tak,to jest taka komoda z wanienką
Wg mnie taka rzecz nie jest warta tych pieniędzy ale ja nie miałam takiej komody więc może nie wiem, co straciłam. W każdym razie - nigdy nie przyszło mi na myśl, że przydałoby mi się coś takiego i szkoda, że tego nie mam.
taka komoda super sprawa, przede wszystkim wygodna, ale nie za takie pieniądze, ale zgadzam się z koleżankami, że lepiej mieć kącik do przewijania, bo tam więcej czasu będzie spędzać twoje maleństwo i będzie bardziej praktyczne.
Agutek, zastanawiałam się nad kupieniem czegoś takiego, ale okazuje się że wanienka jest tam naprawdę malutka, a większej się nie da dopasować - więc potem będzie kolejny problem gdzie od nowa ustawiać wanienkę...
image
image
kurcze nie wiem co zrobić.mieszkanie jest małe,łazienka malutka i tam na pewno nie będę Bąbelka kąpać.a na takiej komodzie wszystko jest w jednym miejscu...
ale rzeczywiscie nie pomyslalam o wymiarach tej wanienki..
Oglądałam ostatnio takie komody - zajmują jednak sporo miejsca...
Jeśli ktoś ma niewiele przestrzeni o wiele praktyczniejsza wydaje się wanienka, którą można ustawić na zwykłej komodzie lub na jakimś twardym, stabilnym podłożu - na pralce, desce do prasowania?
Ewentualnie można kupić składany stelaż do wanienki, który rozkładamy tylko do kąpania, a później chowamy...
Przewijak podobnie - lepiej kupić taki ergonomiczny, który można kłaść np. na łóżeczko i wszędzie tam, gdzie nam akurat wygodnie pasuje przewinąć, przebrać szkraba.
Przybory można trzymać wszędzie, nie jest tego znowu tyle, że potrzeba wielkiej półki...
Jeśli ktoś ma sporo miejsca i pieniędzy - czemu nie. Chociaż mnie osobiście takie mebelki, po bliższym przyjrzeniu się, nie podobają.
Poza tym, dziecko szybko z małej wanienki wyrośnie i mebel staje w połowie bezużyteczny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

do góry