Widok

komoda kąpielowa-czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos używa takiej komody?
czy jest praktyczna?
będę wdzięczna za wszelkie opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy to jest taka komoda z wanienką
To cos w tym stylu pewnie:

http://www.allegro.pl/item581218117_nowosc_komoda_kapielowa_cosatto_easi_peasi.html
image

image

ja nie miałam takiej komody, ale uważam, że nie warto tylu pieniędzy wydawać na coś co posłuży Ci kilka m-cy a co nie jest niezbędne. Na pewno za to warto przygotować sobie m-ce w pokoju gdzie dziecko będzie zawsze przewijane i gdzie będą mogły stać wszystkie kosmetyki pod ręką:)
tak,to jest taka komoda z wanienką
Wg mnie taka rzecz nie jest warta tych pieniędzy ale ja nie miałam takiej komody więc może nie wiem, co straciłam. W każdym razie - nigdy nie przyszło mi na myśl, że przydałoby mi się coś takiego i szkoda, że tego nie mam.
taka komoda super sprawa, przede wszystkim wygodna, ale nie za takie pieniądze, ale zgadzam się z koleżankami, że lepiej mieć kącik do przewijania, bo tam więcej czasu będzie spędzać twoje maleństwo i będzie bardziej praktyczne.
Agutek, zastanawiałam się nad kupieniem czegoś takiego, ale okazuje się że wanienka jest tam naprawdę malutka, a większej się nie da dopasować - więc potem będzie kolejny problem gdzie od nowa ustawiać wanienkę...
image
image
kurcze nie wiem co zrobić.mieszkanie jest małe,łazienka malutka i tam na pewno nie będę Bąbelka kąpać.a na takiej komodzie wszystko jest w jednym miejscu...
ale rzeczywiscie nie pomyslalam o wymiarach tej wanienki..
Oglądałam ostatnio takie komody - zajmują jednak sporo miejsca...
Jeśli ktoś ma niewiele przestrzeni o wiele praktyczniejsza wydaje się wanienka, którą można ustawić na zwykłej komodzie lub na jakimś twardym, stabilnym podłożu - na pralce, desce do prasowania?
Ewentualnie można kupić składany stelaż do wanienki, który rozkładamy tylko do kąpania, a później chowamy...
Przewijak podobnie - lepiej kupić taki ergonomiczny, który można kłaść np. na łóżeczko i wszędzie tam, gdzie nam akurat wygodnie pasuje przewinąć, przebrać szkraba.
Przybory można trzymać wszędzie, nie jest tego znowu tyle, że potrzeba wielkiej półki...
Jeśli ktoś ma sporo miejsca i pieniędzy - czemu nie. Chociaż mnie osobiście takie mebelki, po bliższym przyjrzeniu się, nie podobają.
Poza tym, dziecko szybko z małej wanienki wyrośnie i mebel staje w połowie bezużyteczny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

do góry