Widok

korektor wady postawy tzw.pajączek,warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy warto zakupić coś takiego dla dziecka?moja córa okazało się,że ma wadę postawy,zajęcia korekcyjne tlko raz w tygodniu,w domku ćwiczenia,ale czy coś takiego jest przydatne?pomaga?może ktoś miał dla swojego dziecka?odkupiłabym niedrogo........
http://allegro.pl/pajaczek-korektor-na-wad-postawy-plecy-dla-dzieci-i3946552208.html
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie warto. Kiedys nosilam go ja i moi mlodsi bracia i zero efektu
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie warto. muzyczka która leci prowokuje dzieci do tego żeby sie garbiły..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamiast pajączka lepiej kup Dobre krzesło, większy z tego pożytek bo dziecko automatycznie siada w prawidłowej pozycji a niestety z tym pajączkiem bywa rznie moja córa nie chciała go nosić i się wsiekała i nawet z pajączkiem celowo się bardziej garbiła niż bez
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo dzieciaki biorą pajączek za największy obciach na ziemi. a poza tym, żeby trzymał prosto to musi być ciasny a jak jest ciasny to się wrzyna. Entelo fajna sprawa, tylko ciężko je dostać bo sklep firmowy jedynie w Płocku, można online na ich stronie zamówić, ale to nie to samo co w sklepie stacjonarnym, ja lubię dotknąć, usiąść, ale pewnie dziwaczę.
nie warto. Warto natomiast wzmacniać mięśnie, ćwiczyć możliwie jak najwięcej, uprawiać sport...wiadomo :) nie ma cudownych środków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam polecam bardzo fajny sposóbkurs wady postawy można samemu wiedzieć po nim jak wykonywać ćwiczenia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

do góry