Widok

kredyt odnawialny??

ktoś korzysta z kredytu odnawialnego? jesteście zadowoleni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam. przydaje się czasem jak gotówka potrzebna na już.
a jak to w ogole wygląda?powiedzmy uruchomię ten kredyt a ta gotówka nie będzie mi potrzebna i z niej nie skorzystam. Wtedy ponoszę jakieś koszta?
W Millenium płacisz rocznie 50 zł czy korzystasz czy nie.
Dopiero w styczniu tego roku zauważyłam to w opisie transakcji.
W Banku powiedziano, że zrezygnowac można na początku grudnia.W moim przypadku 2010
Dodam że nigdy nie korzystałam z tego kredytu,ale dla Banku to nie ma znaczenia.
ja płaciłam prowizję od uruchomienia. taką też będę płacić w każdą rocznicę kredytu. Chyba że w trakcie roku z niego zrezygnuję. jak nie używam kredytu nie ponoszę dodatkowych kosztów - tj odsetki naliczane są wyłącznie od kwoty wykorzystanego kredytu.
U mnie tak samo jak u emi3city. Mam w pko bp, w każdą rocznicę otworzenia kredytu pobierają z konta opłatę (jest ona uzależniona od wysokości kredytu). Odsetki w zależności od "zminusowanej" kwoty.
I dodam jeszcze że jestem bardzo zadowolona

Inne tematy z forum Kobieta

problem z dzieckiem sąsiadów (464 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Hiszpańska mucha (42 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

do góry