Widok

kredyt

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos bral ostatnio moze jakis kredyt hipoteczny?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A W JAKIM BANKU?

tak jestem w trakcie... i nie pytaj... głowa mała :-)

beata.tr co do kredytu na budowe domu w millenium, Ty bralas u nich? Masz jakies doswiadczenie?
Rija, jeżeli kupimy działkę już uzbrojoną i z warunkami zabudowy to sie zdecydujemy na kredyt w Millenium. Mają tam opcję, że finansują najpierw działkę, a potem, jeżeli dostarczysz pozwolenie na budowę po maks. 3 miesiącach, to dostajesz transze na budowę. W sam raz dla nas :)

dokładnie finansują zakup działki
bo jest opcja że możesz kupic działke 50 na 50 część ty częśc oni ale to na samą działkę:)
ale i kompleksowo jak pisała beatka

A jakie oprocentowanie? Orientujecie sie?
Rija, ja na pamięć się nie uczyłam tego, więc teraz Ci nie powiem :)
Ale ale... symulacja przykładowa: 200.000 zł na 35 lat we frankach i przy tym rata wychodziła ok. 820 czy 850 zł..

Potem poszukam notatek...

oo beata ale to już po negoscjacjach bo ja sobie zrobisz na ich symulatorze to troszkę więcej wychodzi ok 1100 w zł

na symulatorach internetowych zawsze wychodzą nieziemskie sumy :)trzeba indywidualnie!!!

powiem ci że wolę widzieć wyższą sumę a potem być mile zaskoczona niższą:)

raiffeisen bank

Dziewczyny, odswieżam wątek, bo potrzebuję rady:) Chcemy wziąć kredyt w Santander Consumer Bank na zakup mieszkania bez własnego wkładu. Może któraś z Was brała kredyt w tym banku i może wyrazić swoją opinię??? Będę wdzięczna:)

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
nie brałam w tym banku kredytu tylko w Multi i to jeszcze w tym miesiącu :-).... i powiem ci że nie jest ważne w którym banku weźmiesz... bo formalności wloką się w nieskończoność.... nam doradca kredytowy polecił MultiBank bo mają niskie oprocentowanie, marże, darmowe przewalutowania....

Czemu akurat chcesz brać tam kredyt? Jeśli moge spytać?

Millenium...
Rok temu kupno mieszkania bez wkładu opłacało się najbardziej w mbanku.

SantanderConsumer.. Osobiście nie mam do czynienia, ale słyszałam, że luldzie są zadowoleni. Ale nie mogę nic więcej powiedzieć, bo nie znam konkrentnych argumentów.

MOze na forum.murator.pl poszukasz? Tam ludzie piszą o różnych bankach i doświadczeniach z kredytami...

Byłam w Milenium i w mBanku sprawdzałam , ale najkorzystniejszą ofertę dostałam właśnie w Santanderze i dlatego. Troszkę się tylko martwię tym, że to nieznany bank...

Dzięki wielkie:) Zaraz zerknę na to forum. Pozdr.

Już gdzieś pisałam... W szkole pewien profesor uczył nas, że inwestuje się pieniądze w starym renomowanym banku, a kredyty i pożyczki zaciąga w nowych, niepewnych :) Mogą nawet upaść, byleby po wypłaceniu ostatniej transzy :)

z tego co wiem... to moja koleżanka która udiela kredytów ma między innymi ten bank w ofercie więc chyba on się nie musi reklamować :-).... co przemawia na jego korzyść ;-)....

nie martw się to że bank nie jest reklamowany w mediach nie świadczy że jest zły....

Eeech, ja to straszna panikara jestem:( Dobrze, że Mąż to niepoprawny optymista:) Mam nadzieję, że będzie ok. I wielkie dzięki za rady. Wiedziałam, że na Was można liczyć!!!

nie masz sie czym przejmowac, nam doradca polecal millennium i bgz, a jak sama pochodzilam to najlepsza oferte dostalam w NORDEI (zrobilam tabelke i wszystkie oferty porownalam), wczoraj podpisalam umowe, teraz moge tylko czekac az wybuduja mi mieszkanie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry