Widok

kryształki w moczu niemowlaka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co oznaczają? Znalazłam dzisiaj 3 takie, trochę jakby żelki a wyglądem przypominają kryształki. O czym świadczą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie są to kawałeczki wkładu chłonnego z pieluchy? Często się takie pokazują, nawet w Pampersach.

Jeśli są elastyczne - to pielucha, jeśli twarde, to do lekarza.
tez tak czasem mamy to od pieluch
nie slyszalam zeby ktos siusial zelkami ;) to pewnie wypelnienie z pieluch-tez czasem tak mamy
podobno tak jest jak się dłużej malucha przetrzyma w pieluszce. standard to 3-4h a nwet i wtedy moga sie pojawiac takie krysztalki czy "zelki"
dzięki dziewczyny, jestem już spokojniejsza, faktycznie przytrzymałam małą trochę w mokrej pieluszce, następnym razem przyjrzę się dokładniej tym kryształkom.
Też przeżyłam kiedyś chwile grozy, a wyszło na to o czym piszą poprzedniczki. Mieliśmy kiedyś paczkę pampków, w których nawet krótko po siusianiu pojawiał się żel przy pupie córy. Jak pieluchy się skończyły, z dna paczki wysypałam sporo białego proszku z granulkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry