Widok

którą karuzulę wybrać:)???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Mam do Was prośbę - czy możecie doradzić mi, którą karuzelke kupić. Córeczka niebawem kończy miesiąc i zauważyłam, że wydłużają się jej pory czuwania, gdy już jest najedzona:) Leży w łóżeczku i coś do siebie "gada", pomyślałam więc, że czas na karuzelkę:)

Myślałam o rain forest FP, ale jest trochę za droga.

Upatrzyłam dwie firmy Tiny Love i nie wiem którą wybrać, zależy mi na bardziej wyrazistych kolorach. Może ktoś ma takie karuzele i mi pomoże:) Z góry dziękuję:)

Tiny love Serenada Natury
http://allegro.pl/karuzela-serenada-natury-pilot-tiny-love-mk-i1285654758.html

Tiny Love Wyspa Marzeń
http://allegro.pl/karuzela-wyspa-marzen-pilot-tiny-love-mk-i1279471724.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieliśmy rybki FP - Gabryś uwieeeeelniaaaał swoją karuzelkę :) miał 10 miesięcy jak ją sprzedaliśmy ;) a dostał ją jako 2tygodniowy noworodek :)

image

image

image

image
Zamówiłam Serenadę Natury:) Byliśmy w Mama i Ja widziałam na żywo obie, obie włączone i zdecydowanie Serenada Natury przez te dodatkowe poruszające się elementy:) Wcale nie są jakieś głośne. I wg. mnie ta karuzela ma wyraźniejsze kolory:)

Dzięki za pomoc:)
my mamy tą pierwszą i uwazam że jest rewelacyjna. ma ruchome elementy a najfajniejsza jest biedrona:)
my mamy serenade natury i specjalnie wybraliśmy "tę głośną" ;) jak dla mnie ta karuzela ze względu na te ruchome elementy jest atrakcyjniejsza. Sama bym sobie taką powiesiła nad łóżkiem hehehe
my mamy FP Rainforest - mała ją uwielbia :D
i nie trzeba nakręcać-jest na baterie i działa jednorazowo 20min-możesz sie wykąpac i wyszykować :)
my mamy wyspę marzeń, świetnie zdała egzamin
córeczce sprawiała wiele radości, mam nadzieję że i synkowi się spodoba
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Dziękuję za Wasze opnie:) pewnie zdecyduję się na tę Wyspę Marzeń, bo czytałam, że ta serenada jest dość głośna, bo się coś tam przesuwa.
ja kupialam używaną z rybkami. Chyba wszystko jedno jaka karuzela ale jeśli miałabym coś doradzić to weź z pilotem :P
ja też kupiłam używaną FP - jak Ci się podoba ta Rainforest, to poszukaj w ogłoszeniach na trojmiescie, na pewno coś znajdziesz :)
ja też mam wyspę marzeń i jest rewelacyjna, mi się najbardziej spodobało to jak się te pluszaczki fajnie przekręcają same, takie fikołki jakby robią, nie wiem czy w tej drugiej też tak jest...
My mieliśmy Wyspę Marzeń. Polecam. U nas bardzo się sprawdziła. Kupiliśmy używaną. Tej drugiej nie widziałam więc się nie wypowiem
o coś w tym stylu:)
http://allegro.pl/sliczna-pluszowa-karuzela-z-pozytywka-wysylka24h-i1275849914.html
obie takie same tzn takie same funkcje. wybierz tę która bardziej podoba Ci się wizualnie:) mi bardziej ta druga (zielona).
My mamy zwykła karuzelę i świetnie zdaje egzamin:)
Może podpowiecie?:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry