Widok

która książka dla chłopca 7 lat

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Którą książkę wolałby chłopak 7-letni? Czy Bolek i Lolek to nie przeżytek...? Ale ładne wydanie jest obecnie, więc nie wiem.
Przygody Mikołajka?
czy
Nowe przygody Bolka i Lolka http://www.znak.com.pl/wirtualnaksiazka,id,3067
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niekoniecznie dla młodszych, mój 9 latek sobie zażyczył
no właśnie takie mam obawy, że Bolek i Lolek nieco dziecinny, ale tak żeby sam czytał, to wydawał mi się akurat. Moja córa go chce, ale to dziewczynka no i jednak 6-latka.

Dzieki za podpowiedzi innych tytułów, przy dziewczynce to w bardziej różowym świecie jesteśmy.
http://forum.gazeta.pl/forum/f,16375,Ksiazki_dzieciece_mlodziezowe.html

poczytaj co tu polecają
haha no właśnie na początku miałam napisać, że Bolek i Lolek to dla młodszych raczej
ten Bolek i Lolek to nie wiem czy nie jest zbyt dziecinny jednak
ja widziałam w empiku zestaw w pudełku iluśtam cześci komiksu "Tytus , Romek i Atomek" - kurde za moich czasów hicior - chyba kupię mojemu synowi a i sama chętnie znów poczytam - tyle ze cena ok. 100 zł
mój 7 latek uwielbia czytać Dziennik Cwaniaczka - wszystkie części mamy i wszystkie są non stop używane
poza tym Koszmarny Karolek, Mikołajek też, ale przy Cwaniaczku blado wypada:)
A ostatnio dostał Doktor Proktor i proszek pierdzioszek, ale to chyba od 8 lat jest - książka (treść) na pewno na poziomie 7 latka, tylko brakuje obrazków (w dzienniku cwaniaczka są na co 2 stronie i łatwo się mu to czyta) Fajny też był Kurt i ryba, a teraz czyta Tato a po co, to druga część Tato, a dlaczego?

Ale jak pisałam ulubione książki to Dziennik Cwaniaczka, więc jeśli nie macie to polecam najbardziej:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry