Widok

która książka dla chłopca 7 lat

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Którą książkę wolałby chłopak 7-letni? Czy Bolek i Lolek to nie przeżytek...? Ale ładne wydanie jest obecnie, więc nie wiem.
Przygody Mikołajka?
czy
Nowe przygody Bolka i Lolka http://www.znak.com.pl/wirtualnaksiazka,id,3067
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój 7 latek uwielbia czytać Dziennik Cwaniaczka - wszystkie części mamy i wszystkie są non stop używane
poza tym Koszmarny Karolek, Mikołajek też, ale przy Cwaniaczku blado wypada:)
A ostatnio dostał Doktor Proktor i proszek pierdzioszek, ale to chyba od 8 lat jest - książka (treść) na pewno na poziomie 7 latka, tylko brakuje obrazków (w dzienniku cwaniaczka są na co 2 stronie i łatwo się mu to czyta) Fajny też był Kurt i ryba, a teraz czyta Tato a po co, to druga część Tato, a dlaczego?

Ale jak pisałam ulubione książki to Dziennik Cwaniaczka, więc jeśli nie macie to polecam najbardziej:)
ja widziałam w empiku zestaw w pudełku iluśtam cześci komiksu "Tytus , Romek i Atomek" - kurde za moich czasów hicior - chyba kupię mojemu synowi a i sama chętnie znów poczytam - tyle ze cena ok. 100 zł
ten Bolek i Lolek to nie wiem czy nie jest zbyt dziecinny jednak
haha no właśnie na początku miałam napisać, że Bolek i Lolek to dla młodszych raczej
http://forum.gazeta.pl/forum/f,16375,Ksiazki_dzieciece_mlodziezowe.html

poczytaj co tu polecają
no właśnie takie mam obawy, że Bolek i Lolek nieco dziecinny, ale tak żeby sam czytał, to wydawał mi się akurat. Moja córa go chce, ale to dziewczynka no i jednak 6-latka.

Dzieki za podpowiedzi innych tytułów, przy dziewczynce to w bardziej różowym świecie jesteśmy.
niekoniecznie dla młodszych, mój 9 latek sobie zażyczył

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry