Widok

ktore meble lepsze: ikea czy black red white?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
do sypialni i dziecięcego z myslą na lata ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie kuchnia z BRW wygląda fatalnie. okleina odchodzi. Nadają się już do wymiany po 3 latach użytkowania. Koleżanka ma kuchnie z Ikea robioną w podobnym czasie i Jej kuchnia wygląda nadal porządnie.
Meble BRW w pokoju u dziecka po 2 latach do wyrzucenia. Szuflady zapadały się, drzwiczki nie domykały, odchodząca okleina. Kupiłam zwykłe z Ikea typu Malm, expedit i służą dzielnie :)
Dla mnie z tych dwóch firm wygrywa Ikea.
BRW a szczegolnie salon w Poznaniu na ulicy Serbskiej to skonczone matoly...w poniedziałek dzwonia do mnie ze moje zamoweinie jest zrealizowane i mam przyjechac wplacic pieniadze. umawiam sie z nimi na transport na piatek w godz. 10 - 14, po czym o godz. 8:30 odbieram tel od kierowcy ze sie nie wyrobi w tych godzinach bo nie moga znalezc mojego mebla. zdenerwowany czekam do 14:00 az nagle dostaje telefon od tego samego kierowcy ze nie przyjedzie bo mebel jest uszkodzony. tak wiec dzwonie do salonu i probuje cokolwiek zalatwic bo mam male dziecko i nie moge osobiscie przyjechac po zwrot pieniedzy. a te matoly nie moga zrobic ani przelewu ani zalatwic danego mebla z innego salonu choc sam wiem ze w innym jest to co zamowilem... paranoja : pieniadze musisz wplacic przed zamowieniem zeby zaczeli je realizowac ale jak tobie zalezy na meblu i na zwrocie pieniedzy to oni nie moga ci przelewu zrobic tylko znowu specjalnie musisz jechac do ich salonu...
Ja mam z ikei i są dobre ja polecam ikea
Ja teraz mam w salonie i jest ok.W ikei są tańsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ikea jest lepsza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pokój dzieci i salon to meble z BRW. Mamy je 8 lat. Jasne drewno. Nadal są jak nowe, ładne. Jedynie stolik ma ślady zębów dzieci hehe. No i z biurka zaczyna odłazi sklejka w jednym rogu, ale po takim czasie to mnie nie dziwi. Ogólnie jestem zadowolona. Meble u dzieci będę zmieniała za jakieś 5 lat. W salonie w tym roku, bo całkowicie zmieniamy wystrój.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry