Widok

który materac wybrać ? ikea, jysk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
muszę szybko kupić materac, jest ich tyle rodzajów- sprężynowe, piankowe, bonellowe, lateksowe..., że nie wiem jaki wybrać, może macie jakieś sprawdzone (najchętniej z ikei czy jyska), godne polecenia ?
pomóżcie forumki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mamy (niestety!!!) materac z IKEI, kupilismy porzadne lozko w Voxie i poskapilismy na materac :(. Nie kupilismy taniego, ale wiadomo, ze w IKERI wszystko jest raczej tanie w porownaniu z innymi sklepami. I meczymy sie na tym koszmarze juz pare lat. Najgorszy materac na jakim spalam... Ciagle tyle wydatkow, ze szkoda wiekszej gotowki na materac, skoro temu koszmarowi nic nie jest, po prostu mega niewygodny. Ale mysle, ze jego czas sie konczy, trzeba dac troche odpoczynku naszym zmeczonym kregoslupom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czyli miałam szczęście kupując materac w Ikei (droższy) 7 lat temu.
Sprężynowy. Ciągle jak nowy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez niepolecam Ikei. Kupiliśmy z droższych, sprezynowe. Po 2 latach jest do wywalenia.sprezyny wyłazą z każdej strony, jest bardzo zdeformowany a do ciezkich z mezem nienalezymy. W brodę se pluje ze niezachowalam paragonu bo była na niego gwarancja 10 czy 15 lat ( to skoro tak piszą to muszą byc dobre i wywalilam paragon!) to bym im pokazała ta ich "jakość" lepiej wydać wiecej i miez porządny materac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
My kupiliśmy z ikei i jest beznadziejny. Stwierdziliśmy, że na materacu nie ma co oszczędzać i wzięliśmy droższy. No, niestety, nietrafiony :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odkąd jest ikea w Gdańsku, kupujemy tam materace. Tanie są kiepskie, ale droższe bardzo dobre.

Ostatnio mają świetne lateksowe.

Często kupujemy materace na ramie - dokręcamy nogi i łóżko gotowe, wygodne i za grosze.

Często mają akcje w stylu "3 miesiące na testowanie", można zwrócić materac jeśli się nie spodoba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam materac sprężynowy kieszeniowy z Allegro. Jestem bardzo zadowolona materac pierwsza klasa :) Kupowałam o tego sprzedawcy :
http://allegro.pl/materac-140x200-7-stref-najtaniej-w-polsce-i1385819570.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też nie polecam materaca z ikei - tragedia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tez polecam materace z allegro, sprezynowy (sprezyny w kieszeniach), kilka stref (jedna osoba nie przeszkadza drugiej), z kokosem i lateksem.

najgorszy materac jaki mialam byl z ikei. nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja kupowalam przez allegro sprezynowy zkieszeniami czy jakos tak :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry