Widok

który tor cars warto kupić?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zamierzam kupić tor cars dla 3,5latka. Nie mogę się zdecydować, który jest ok, dlatego proszę o pomoc:)

Numer 3 jest podobno niezniszczalny, a pozostałe? Którymi bawią się Wasze dzieci? Czy to nie jest tak, że rozreklamowane, drogie i przy tym beznadziejne?
Proszę o opinie.

Zastanawiam się czy taki:
1. http://allegro.pl/cars-2-auta-tor-wyscig-z-kraksami-kurier-i3777284930.html

może taki?
2. http://allegro.pl/tor-wyscigowy-samochodowy-cars-2-carrera-go-62238-i3775035231.html

a może taki (ten bardzo się podoba synkowi, ale pozostałych nie widział)
3. http://allegro.pl/wyscig-z-mankiem-matell-p0019-tor-wyscigowy-cars-i3774720234.html
ten jest używany, ale to tylko wzór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam tor pierwszy. Szybko sie polamal,plastik po ktorym jezdzi auto beznadziejny i ten mechanizm tez sie nam zepsul.
My mamy ten ostatni od jakiś czterech lat i nic się z nim nie dzieje. A był często składany i rozkładany. Syn dostał go na gwiazdkę, jak miał 4 lata, więc Twój synek powinien być zadowolony. Mój drugi czterolatek też każe go sobie co jakiś czas rozkładać. Jedyny minus to duże baterie.
dziękuję za opinie.

ok, to nr 1 wykreślam.

nr 3 widziałam osobiście, ale ciężko trafić na nowy, bo już nie produkują.

a co sądzicie o carrera? jest kilka rodzajów, nawet takie z pętlami.
podobno samochód na zakrętach wypada z toru i nie wiem co i jak, bo na opakowaniach jest napisane 5+. czy to oznacza, że trzeba mieć jakieś umiejętności, czy po prostu troska producenta, żeby jakiś maluch nie rzucał itp, bo się rozpadnie..
Polecam tor carrera go. Kupiliśmy niedawno naszemu synkowi, a ma niecałe 4 latka i świetnie sobie radzi. Świetna zabawa dla całej rodziny. My kupiliśmy z formułami, bo teraz synek rozkłada tor na każde wyścigi F1 w telewizji i jeżdżą z tatą równocześnie z relacją w TV, a ja mam czas dla siebie :) i córeczki.
Tor jest bardzo wytrzymały i jest dużo elementów, które można dokupić i rozbudować tor, budując trasy o różnych kształtach. Możesz kupić z autami Cars, a przy kolejnej okazji dokupić tylko formuły lub autka z wyścigów WRC. Zabawka na długie lata. Polecam.
Aha! Tor jest zbyt duży, żeby był rozłożony cały czas. Ale dla mnie to akurat zaleta, bo rozkładamy w weekendy i wiem, że szybko się nie znudzi i zawsze budzi entuzjazm. Synek potrafi jeździć już sam dwoma samochodzikami na raz trzymając w lewej i prawej rączce kontrolery, więc może się bawić bez naszego udziału. Tor wymaga pomocy w rozłożeniu - synek sam nie da rady.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

do góry