Widok

kupki niemowlęce po Nutramigen

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie powinny być? Jakie są u Was?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas były dośc rzadkie,dośc śmierdzące,ale 1 dziennie. Z tego co mówił mi alergolog to po tym "mleku" mogą być właśnie takie kupy

Ps. Mam do sprzedanie 4 puszki nutrqmigenu 1 za 30zł :)
image
kolor lekko zielonkawy czasem zółto-zielony
image
u nas tez takie byly, zielonkawe,luzne ale nie przekraczaly 3 dziennie.

rowniez mi jedna zostala i moge ja odsprzedaz za 8zl
usiadł, i wytrwale czekał...
U nas były szaro zielone góra 2 razy na dzień. Zmieniliśmy mleko na inne bez laktozy i kupki od razu książkowe :)
image
image

image
dzięki dziewczyny, ale mam zapas mleczka. A jak długo karmiłyście tym mlekiem? Moja właśnie robi takie kupy jak opisujecie. Czy takie kupki na dłuższą metę nie są groźne?
image
Po tym mleku chyba ka,zde dziecko ma takie kupy. Mi alergolog powiedział że taka kupa może być byle by nie była zupełnie wodnista.
ja karmiłam ok 4 tygodni. Musiałam zmienić bo nie chciała pić i traciła na wadze
image
ja od stycznia do maja, pozniej byl problem z nim w aptekach, poprostu go nie bylo i zmienilismy na bebilon pepti,a do 4 puszkach bebilonu jestesmy juz na normalnym Nestle nan i okazalo sie prawdopodobnie moje dziecko nie mialo zadnego uczulenia bo bez problemu przechodzilismy kolejne puszki mleka badz alergia szybko sama ustapila.
usiadł, i wytrwale czekał...
Ja karmiłam córkę 5 miesięcy Nutramigenem, konsystencja kupki oraz jej kolor była przyczyną do zmiany mleka. Najprawdopodobniej jakiś składnik mleka nie był tolerowany przez organizm córki.
image
image

image
dzięki za odp. Ja właśnie zaczynam podejrzewać, że też moja córa jeszcze czegoś nie toleruje w tym mleku, bo od początku sierpnia dajemy Nutram. a większej poprawy brak, robi zielono-szare luźne kupy, czasem też i pieniste i ze śluzem. Dołączyliśmy teraz lacidofil i lacidoenter no i zobaczymy.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

do góry