Widok

kurs szycia na maszynie

Witam, poszukuję kursu szycia na maszynie. Jestem na urlopie macierzyńskim, niedługo zacznę wychowawczy, chciałabym wykorzystać ten czas na zdobycie jakiś nowych umiejętności, szczególnie tak praktycznych. Interesowały by mnie zajęcia, najlepiej w Gdańsku, na poziomie podstawowym. Chyba fajnie jest uszyć sobie pościel, firanki, jakieś ciuszki dla dziecka, czy nawet dla siebie, zamiast miotać się między pólami sklepów, gdzie wszystko strasznie drogie i na tzw. "jedno kopyto". Jeśli ktoś wie, o takich zajęciach proszę o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chodzi o kursy szycia to ja polecam te proponowane przez https://slowfashioncafe.pl/pl/. Sama byłam uczestnikiem i bardzo sobie chwalę.
Jest w Gdyni w Akademii Kappa
Witam chciałam odnowić wątek czy teraz nie ma żadnego kursu szycia, może ktoś coś słyszał?
Witam,

Poszukuję kursu szycia, i przypadkiem trafiłam na ten wątek - dlaczego nie doszło do skutku ? Szkoda....czytałam wszystkie posty od początku i byłam pewna że wypaliło i że może damy radę z drugą turą...a tu taka niespodzianka na koniec :-(
Wiem że taki kurs w Gdyni organizuje Euroschool na ul. Wendy, ale czytałam trochę na forum szyjemy-po-godzinach.pl i opinie nie są najlepsze...
się nie udało...
Hej dziewczyny,
i jak udało się zorganizować ten kurs? Jakie wrażenia?
pozdrawiam
Kochani, bardzo prosze o niewysyłanie zapytań dot kursu na mój mail. Osobą która go organizowała była rabarbara - i proszę Was bardzo - pytajcie się ją o ewentualny drugi kurs.

Podaje jej mail: rabarbara.b@gmail.com.

Dziękuję i pozdrawiam
czy to bedzie dobra nauka szycia?bo podstawy znam ale jakies bardziej skomplikowane rzeczy nie bede mogla uszyc,dla tego szukam kursu,za 4 dni to da rady sie nauczyc?Bylam na kursach szydelkowania to jak zaczelam tak i skaczylam ten kurs z podstawowa wiedza ktora juz posiadalam.Jestem z Gdansk i Jestem chetna.Irkapirka@tlen.pl.Prosze o jakies informacje,niewiem czy sie nie zpoznilam
Ja od bardzo dawna poszukuję kursu szycia - od postaw do bardziej zaawansowanych technik. Nawet chciałam się zapisać wieczorowo do odzieżówki, ale jest tylko dzienna i tylko dla osób przez 18-tką :(( Posiadam nawet maszynę do szycia, ale trochę boję się jej używać.
Jednak dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłby kurs w Gdyni, gdyż mam dwóch małych synków i dojazd do Gdańska byłby dla mnie sporym utrudnieniem.
Jeśli ktoś miałby informacje na temat organizowanego kursu w Gdyni, będę wdzięczna!
Witam
Jestem zainteresowana, proszę o szczegóły na maila marlena.bialas@gmail.com. Ale moja decyzja zalezy od kosztów. Pozdrawiam i czekam na widomość :D
A jak nie chcesz publicznie podawać maila to pisz na: rabarbara.b@gmail.com. Tak mi przyszło do głowy, że może wolisz nie podawać...:)
Moniko, podaj mi swój adres mailowy, a ja wyslę Ci wszystkie informacje.Pozdrawiam
Ja również byłabym zainteresowana kursem w Gdańsku. Na jakiego maila mam wysłać swoje dane?
Witam wszystkich,
Szanse na kurs rosną. Jest "prawie" osiem osób. Prawie, gdyż jedna jeszcze nie potwierdziła ostatecznie. Pozostały dwa wolne miejsca. Jeśli dziewczęta zgodzą się na obniżenie standardu w postaci skromniejszego poczęstunku w przerwach to nawet przy 8 osobach jest szansa. Gdyby ktoś był jeszcze chętny to zapraszam!!!!!
Jestem bardzo zainteresowana, maszynę mam, nie jestem nowicjuszką ale chętnie się nauczę od podstaw! Prosze o kontakt:
anna-zielinska1@o2.pl
Dziewczyny, a może Któraś zna kogoś kto ma maszynę łucznik 884 mam z nią problem i nie mogę sobie poradzić
moje gg 25781885
z góry dziękuję za info
Justyna Art! Z ust mi to wyjęłaś. Żebym ja jeszcze na tym zarabiała, ale ja po prostu sama nie zapłacę za udział i to jest moja satysfakcja. A pracy trochę jest. Więc z jedeej strony mi żal kursu, a z drugiej pocieszam się, że cała ta organizacyjna robota mnie ominie. Choć jednak trochę żal. Mam jeszcze kilka pomysłów i ewentualną propozycję dla dziewczyn, które na 100% są chętne, ale pewne informacje będę miała po weekendzie, około wtorku. Pozdrawiam:)
Ale to standard przy organizacji kursów jakichkolwiek. Najpierw wszyscy wołają hura i chcą. Jak przychodzi do ustalania terminów i podawania CENY zapał słabnie, bo niby wszyscy wiedzą, że płacić trzeba, ale łudzili się, ze może ktoś za darmo popracuje.... No ale ok, 50% nadal jest chętna. Zaliczke wpłaca połowa z tych 50% ;-), jeśli bez zaliczki, to sie okaże, ze na pierwsze zajęcia przyszlo 10% z pierwotnie deklarowanych chętnych.

Standard to jest :-).

Najlepszą rezerwacją terminu szkolenia jest wplata zaliczki (czy też zadatku) - decydują się wówczas osoby, które poważnie myślą o uczestnictwie.

Tak czy siak powodzenia.
tak, Ciebie mam:) i czekam na inne ewentualne zgłoszenia. Moja siostra, na przykład, się rozmyśliła...ten słomiany zapał:) pewnie nie wierzyła, że ja to zorganizuję, bo była mocno zaskoczona ha ha.

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry