Widok

kurtki , kozaki w Lidlu dla dzieci

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jest nowa oferta od 12.09
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=21222
kurteczki wygladają całkiem niezle ciekawe jak w rzeczywistości ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś kupił te kozaczki z Lidla?

my wybraliśmy czarno-szare, rozmiar 24 wydawał się dobry ;)

ale po przyjściu do domu i mierzeniu patyczkiem - wyszło, że jest mniej niż 1cm zapasu ;)

może ktoś ma 25 i okazały się za duże?
Agusia, a jak mierzyliście Młodemu buty?

Ja mam zawsze z tym problem. Wzięłam długopis, który według odrysowanej nogi Leny miał tyle samo cm.
I albo jestem głupia, albo rozmiar 26 niewiele różnił się od 27 ;). Na nodze 27 wygląda strasznie wielko, ale nie chcę jej kupić za małych butów. A paluchami to tak mi macha że nic nie czuję ;)
AgusiaGda a mozesz mi powiedziec jaka jest dlugosc wkladki przy roz 24? Ja mojej corce chce kupic a ma teraz nozke 13cm i nie wiem ktory rozmiar ( o ile jeszcze je dostane)

mierzyliśmy Mu na stopę :P i ruszał paluszkami żebyśmy wiedzieli gdzie są ;)

teoretycznie wg patyczka wychodzi, że w rozmiarze 24 jest 16cm długości :P (wkładka wew.) (w Ecco 1 cm więcej)

jak przyłożyliśmy aktualnie noszonego bucika Ecco rozmiar 26(z większym zapasem) to był porównywalny wielkościowo do tego Lidlowego 24 :P
To mysle ze 23 bedzie chyba dobry jak dorzuce rajstopki i skarpetke :)
dzieki

ja miałam w zeszłym roku 24 i mama mi je mierzyła patykiem, to też mówiła że na siłę wsadziła patyk i było 16 cm ;).

No ja muszę się wybrać do innego lidla, bo tam gdzie byłam najmniejsze 27 były ;)
Sylwia - w którym byłaś?

ja kupowałam w Brzeźnie :P
koło galerii, ale patrzyłam tylko na fioletowe dla dziewczynki. Bo czerwone to już w ogóle do niczego mi nie pasują ;)
my wczoraj chloakom kupowalismy lidlowe kozaczki sa oki fajniemaja jezyk zrobiony bo snieg do srodka sie nie odstanie

w lidlu kolo GB bylo duzo ale na morenie kolo mc donalda mniej
tych czerwonych i fioletowych z futerkiem po 1 szt
Kupiłam dla małej śniegowce;) w poniedziałek;) bardzo ładne:) i wydają się solidne. Rozmiar 22- na razie nosi 20, więc na zimę powinny być ok:) nie wiem czy mała sama będzie śmigać po śniegu, więc póki co mamy te z Lidla;)
Agusia można w Lidlu wymienić na inny rozmiar:) tak mnie poinformowała pani na kasie:)
tylko tam akurat nie było 25 :/
a nie wiecie czy mozna w innym niż się kupiło wymienić,bo w brzeźnie była jedna para tych większych i pewnie juz ich nie ma a córa ma takie kopyto że jestem w szoku że 35 ma na styk,chba że są zawyżone
a ile zapasu? 1 cm na skarpetkę i rajstopy?
Czyli 1,5 cm jeśli miałabym kupować teraz? bo chyba i tak na oko muszę kupić.

No koło galerii było dużo chłopięcych i tych innych dzieciowych ( mi się akurat nie podobały), dla dziewczynek szczególnie tych fioletowych i czerwonych resztka ...

A są naprawdę ok, w zeszłym roku mieliśmy, Młoda w śniegu brodziła i ani razu nie przemokły
sylwia ja mysle ze 1 -1,5 cm starczy zwlaszcza ze 3 latkowi stopa juz tak nie rosnie

u nas maja 4 lata i jeden ma 26 drugi 27
Czy w Gdyni jest szansa ze gdzies dostane te fioletowe 23??

no mierzyłam wczoraj długopisem haha 26 i 27 i miały niewielką różnicę. Albo ja mierzyć nie umiem ;).

Więc chyba też zaopatrzę się w 26, o ile gdzieś znajdę ;)
niezłe buciki ,wczoraj byly wszystkie rozmiary na górnej.brałam 25 :/
Sylwia - masz rację z tą małą różnicą w rozmiarach :P

byliśmy teraz w 2 Lidlach - koło GB znalazłam buciki w rozm. 25 - i faktycznie mała różnica.
o ile w 24 patyczek był na sztywno włożony do środka, to w 25 można było nim ruszać - ale nie miał luzu widocznego gołym okiem ;)

w 26(z tych czarnych z musztardowym środkiem) było widać jakieś 0,5cm luzu i patyczek leżał na wkładce ;)

pytałam kasjerkę z Lidla koło GB - można wymienić jeśli ma się paragon, w dowolnym Lidlu(nie koniecznie tam gdzie się kupowało) - jeśli będzie odpowiedni rozmiar ;)
AgusiaGda a czy może widziałas czy dużo było tych kozaczków? a dokładnie te czarne http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21684.htm

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry