Widok

łatwe studia ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem, że to trochę głupio zabrzmi, ale chcię wiedzieć, gdzie można zrobić łatwe studia mgr? Potrzebuję tylko papierka, a mam dzieci i nie mam wiele czasu na niewiadomo jak ciężką naukę....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
na administracji masz statystykę
na zarządzaniu tego wszystkiego jest jeszcze wiecej

a z resztą program nauczania WSAiB masz na stronie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Administracji i biznesu w Gdyni tez latwe.

do tego Wyzsza szkola turystyki i Hotelarstwa

I Wyzsza Szkola Humanistyczna w Gdansku

co do UG ja konczylam Administracje i nie bylo latwo. wrecz ciezko tam jest i to prawda tez nie raz zdawalam egzaminy z dziennymi. jedyna roznica programowa to brak zajec w-f.

Zatem Administracja i prawo sa mega ciezkie!!! Tzn ja sie duzo uczylam, zdalam z dobrymi ocenami ale nie bylo latwo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak ktoś jest głąbem totalnym to nigdzie nie bedzie miał łatwo

Ale z tego co widze po znajomych jak ktoś miał problem żeby skończyć szkołe średnią to idzie na pedagogikę. Mój kuzyn chyba ze 3 razy kiblował w technikum, ledwie zdał maturę a na pedagogice sobie radzi bez problemu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co kumu po papaierze z hotelarstwa jak aplikuje np na techniczne stanowsiko ??

dzisassssssssssssss ... laski ...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zeby miec dobry papaier to trzeba spiąć pośladki na tym to polega ...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aneta gadasz bzdety dziewczyno ja konczyłam ta szkołe i nie bylo ocen na łatwy zeszyt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
papier najlepszy z uczelni technicznych :)

a najprostsze studia to chyba psychologia...kolezanki studiowały i mówiły, ze lajcik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pedagogika jest trudna?
Skończyłam licencjat na prywatnej uczelni, dziennie, ostatnie pół roku i obrona z malutkim dzieckiem.
Że tak powiem brzydko, z palcem w dupie :).

Teraz kończę mgr zaocznie na UG i wcale bym nie powiedziała, że te studia były jakoś szczególnie ciężkie. Bez problemu zaliczyłam wszystkie egzaminy, pracując ( w zeszłym roku, bo już nie pracuję) i mając małe dziecko.
Myślę, że to kwestia priorytetów i ambicji, szczerze mówiąc nie przykładałam się za bardzo do nauki ( ale też nie miałam samych 3), więc jeśli potrzebujesz tylko papierka, nie zależy Ci na "nauce" to polecam ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja kończyłam GWSH w Gdańsku pedagogika zaoczna i wcale bym nie powiedziała że łatwo było.
O hotelarce - moja koleżanka tam chodzi - to faktycznie lajcik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
10 lat temu napewno w WSTIH lajciku nie było
Ja tez konczylam pedagogike prywatnie. Nie powiem, zeby bylo mega ciezko, ale uczyc sie tez musialam. Nie chcialam leciec na samych 3, wiec troche wysilku w to wlozylam. Jak dla mnie to na kazdej uczelni uczyc sie trzeba. Moze na UG i PG troszke wiecej chociaz moja szwagierka robila zaocznie mgr na UG i z malym dzieckiem + praca i spokojnie skonczyla. Trzeba byc wytrwalym;)
pewnie, każdy teraz powie jakie jego studia były trudne, ile sie musiał uczyć itd

ja kończyłam dzienne studia na PG, uznawane za trudne, nauki było dużo, sesja to była sesja, a nie jakiś pryszcz

teraz w wolnych chwilach udzielam korepetycji i widzę czego uczą na studiach zaocznych w jakichś prywatnych dziwnych szkołach-śmiech na sali, jak na zaliczenie przedmiotu trzeba nauczyć się odpowiedzi na 25 pytań w stulu "inflacja to..." a studentka tego przedmiotu robi wielkie halo ile to ma nauki? jak na prywatnych uczelniach prowadzący od lat dają te same zadania na egzaminach? no bez przesady....

ale może te meeeega trudne egzaminy faktycznie są trudne dla osób którym w liceum nie szło, matura zdana bo zdana, syudia-bo wszzyscy poszli na studia więc ja też, dla mnie osobiście-jest to żenujące i wkur... że wkoło pełno magistrów, a w głowach pusto
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mówię tutaj o tym, że przychodzisz nagle na egzamin i piszesz go z głowy, nic nie wiedząc :).
Ale mi bardzo często wystarczało ( a wcale jakaś wybitna nie jestem) przeczytać notatki i byłam w stanie napisać egzamin na te 4, nawet 5...

To logiczne, że są wykładowcy i przedmioty łatwiejsze i trudniejsze. Do których trzeba trochę przysiąść, ale szczerze mówiąc, na świeżo opowiadam swoją mgr bo właśnie skończyłam ( bronie się we wrześniu), i niestety dla mnie to szkoła kiszenia ogórów :).

Niestety, bo poszłam na pedagogikę ze względu na zainteresowania, a nie łatwość studiów, i zawiodłam się ...
widzę to tak jak ja
też UG, mgr, pedagogika i tez obrona we wrzesniu :)
Ooo kasandra to może się znamy :), chociaż tam tyle ludzi się przewija, że ja połowy to nawet z widzenia bym nie poznała :)
ja tak samo :)
jestem w sumie byłam na społecznej :)
konczylam mgr na WSTIH dwa lata temu zaocznie
poziom to masakra, nizszegi to chyba nigdzie nie ma
tzw beverly hills

wystarczylo pojawic sie na egzaminach skserowac sciagi i szlo sie do przodu, czasem nie wiedzac nawet jak wyglada profesor
hahahaha debilka!!!!!!!!!!!!!!1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
WSSE Gdańsk !!!!!!
ja robiłam resocjalizację zaocznie na GWSH i generalnie uważam,że studia humanistyczne są łatwiejsze pod tym względem,że wystarczy się trochę pouczyć bez dużego zrozumienia:) studia techniczne to już pogłówkować trzeba i nie Każdy sobie da radę. Tak zupełnie nic się nie uczyć to nie da rady niestety. Moja siostra robiła ekonomię na UG dzienną i ciągle imprezowała;) Sama pedagogika to nudy trochę jak dla mnie, psychologia ciekawsza.No i może w cv lepiej wygląda, bo do pracy np. z klientem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry