Widok

łatwe studia ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem, że to trochę głupio zabrzmi, ale chcię wiedzieć, gdzie można zrobić łatwe studia mgr? Potrzebuję tylko papierka, a mam dzieci i nie mam wiele czasu na niewiadomo jak ciężką naukę....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
prawie każde prywatne zaoczne ...

Jakieś zarządzanie, pedagogika itd.

Ale tak naprawdę poza papierkiem to Ci one niewiele dadzą ....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11
niestety wiem też ze dzienne państwowe też niewiele dają, chyba że prawo, medycyna....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Kończyłam zaocznie studia mgr i po pierwszym sem chciałam zrezygnować bo miałam 5 egz do tyłu więc nie powiedziałabym że każde zaoczne są łatwe...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
prawo też niewiele daje ...
studia techniczne za to sporo dają.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
pedagodika jest ciezka, ja polecam psychologie - sama skonczylam i tylko na 1 egzamin sie uczylam bylo to osobowosc, pozostale to lajcik naprawde... , malo zajec i nie ciezko, ale emocvjonalnie obciaza...sadze ze jakas administracja, albo biznes an prywatnej jaies...
filologie odpadaj, bo duzo nauki...
image

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Markowa:
jakie studia kończyłaś i gdzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak politechnika, ale nie znam tam latwego konkretnego kierunku...
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo raczej nie ma ...
I dobrze, mniejsza konkurencja potem na rynku :), no i dowód że coś tam się jednak umie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokladnie, gdybym jeszcze raz wybieralabym, to jednak cos wolalabym na politechnice, niz UG, choc w moich czasach to biednie na PG bylo...
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
administracja (i tym podobne) też nie bedzie bardzo łatwa bo jest rachunkowość, statystyka, a to nie są łatwe przedmioty (chyba że ktoś ma zmysł matematyczny, to bedzie ok, ja zmysłu nie mam i było ciężko, ale nadrabiałam teorią)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli ktoś nie studiowal zaocznie na panstwowej uczelni niech się o łatwości ich studiowania nie wypowiada. Wszystkie egzaminy itp są identyczne jak na dziennych tyle, ze po prostu mniej ci tego wyłoża i sama musisz do wielu rzeczy dojść nie majac na to czasu pracując czy siedząc z dziećmi w domu. Więc nie polecam bo tyle samo trzeba ślęczeć nad książkami i w bibliotekach, a nawet więcej kasy wydac na książki bo przewaznie w bibliotece już wszystko wypozyczone przez dziennych studentów.
Może na prywatnych zaocznych jest latwiej ale tego nie wiem i nie sądzę aby pedagogika np należała do najłatwiejszych kierunków. Idz tam gdzie wiesz, ze dasz radę czy jestes typową humanistką czy raczej przedmioty ścisłe. Z humanistyki może socjologia, ja studiowałam historię i powiem, że nie jest ciężko ale np duzo osób zrezygnowalo już w pierwszym półroczu i po roku. zależy z czego jest Ci sie łatwo uczyć bo na egz musisz umiec chociaz to min.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
administracja i rachunkowosc? na administracji jest głównie prawo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
a WYZSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I BIZNESU W GDYNII?
lipunia:
studiowałam ten sam kierunek zarówno zaocznie jak i dziennie - właśnie na państwowej uczelni ( robiłam go chyba na 3 albo 4 różne sposoby :P) z różnymi grupami ( zarówno na studiach jednostopniowych jak i dwustopniowych (robiąc m. innymi 2 semestry w jeden) i poziomy były diametralnie różne !!! Tylko studentom zaocznym się wydaje że mają super trudno :), nie zdają sobie sprawy jakie są wymagania na studiach dziennych (chociaż ten akurat kierunek i tak był łatwy ...)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kończyłam diagnozowanie na UG w Sopocie
nikaa ale ja nie studiowałam na UG tylko gdzie indziej i mialam egzaminy z dziennymi w tym samym czasie i dniu więc wiem co mówię wymagali od nas tego samego ani ciut mniej. zdarza się to prawda, ze jest lajcik na jakims egzaminie ale jak my go mielismy to i dzienni bo poprostu u nas mieliśmy w tym samym czasie 3/4 egzaminów nikogo nie obchodziło, że studiuje zaocznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
też nie studiowałam na UG, choć jeszcze zamierzam jakiś kierunek tam zrobić ale jeszcze nie wiem co :)

Wiem że na Akademii Morskiej też jest lajcik, koledzy zdawali za zaocznych ( za kasę) u nas mieli to w plecy a tam dostawali 5 bez żadnej dodatkowej nauki ....
na tej wyzszej szkole administracji i biznesu studiowala moja kumpela i mowila ze bardzo latwo na wiele egzaminow szla od tak sobie bez przygotowania ale ona umie sciemniac i byla dosc ladna wiec jej to duzo pomoglo. Jak masz gadane i potrafisz zmyslic cos albo mowić bardzo przekonująco nie na temat to pewnie nie powinno być trudno:)
hey z tego co wiem to mega latwa jest Hotelarka na Miszewskiego. tam dostajesz ocene za ladny zeszyt!!!!

do tego wyzsza szkola humanistyczna tam tez za nic.

fajt szkoly sa tragiczne no ale papier masz jak chcesz

pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (41 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

szkoła podstawowa nr 24 we Wrzeszczu - poproszę o opinie (21 odpowiedzi)

szkoła znajduje się przy ul .Lilli Wenedy, muszę zapisać córkę i szukam opinii o tej szkole.

Dobry ortodonta (40 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry