Widok

leclerc daje prezent dla Noworodka!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli w ciągu miesiąca od urodzenia przyjdzie się do leclerca z aktem urodzenia dziecka zamieszkałego w Trójmieście to otrzymuje się 50 zł do wykorzystania na dziale dziecięcym, a dodatkowo próbki pampersów, herbatek, chusteczek.
Idźcie, zawsze nawet paczka pieluch się przyda!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak juz jest od wielu miesiecy :)
image
o kurde przez cala ciaze o tym wiiedzialam, myslalam i pamietalam:)
Rudziaczek - a przyszło co do czego to przegapiłaś? ;P ja się spóźniłam o 1 dzień ;) (jak sobie przypomniałam)
Czy musi to być dziecko zamieszkałe w 3mieście?
My jesteśmy z Luzina i miałam zamiar z tego skorzystać... :) I tak będziemy na pewno niedaleko Leclerca, bo mieszka tam moja babcia i dość często ją odwiedzamy.

Orientujecie się?
image

image
chyba nie musi być z 3miasta, jak kiedyś pytałam (możesz zadzwonić jak jest teraz) to trzeba było mieć akt urodzenia i z danego dnia gazetę wyborczą lub dziennik bałtycki, i chyba swój dowód
image
A gdzie ten akt urodznia trzeba pokazac??
a po co ta gazeta??
promocja tylko dla tych, co zamieszkują trójmiasto, bo rodzic musi się wylegitymować dowodem osobistym.
Gazeta nie jest potrzebna, tylko akt urodzenia, należy go pokazać w środkowej kasie- tam, gdzie nadzór :)
dzisiaj byłam i skorzystałam :) wystarczy tylko akt urodzenia no i każą ci założyć kartę SUM na którą nabijane są punkty i tam nabijają ci te 50zł. Prawdę mówiąc nikt nie sprawdzał czy zakupy były robione na dziale dziecięcym po prostu odjęli mi 50 zł od całej sumy zakupów przy kasie. :)
a czy jest jakas kwota ustalona przez sklep, za ktora trzeba zrobic pozostale zakupy "przy okazji" ??
dopiero teraz to mowicie ?:)
Dziś bylam po ten bon bo mieszkam blisko:) Dostajesz kartę na której masz 50zl do wykorzystania i niekoniecznie muszą być to artykuly dziecięce bo nie sprawdzają tego wogóle!
Nie trzeba nic doplacać i robić innych zakupów
Super sprawa!
skorzystalismy -dziekuje za ta informacje :)
Czy jest to nadal aktualna????? Ktoś realizował w ostatnim czasie?
tak my jakies 2 tyg temu :)
Tak, aktualne. Tylko dostałam info, że ta kwota będzie na karcie dostępna dopiero następnego dnia. Nie wiem, czy to prawda, bo i tak od razu nie robiłam zakupów.
dzięki:)
super info - bratu nieomalże miesiąc temu (6 czerwca ) urodził się syn, dziś lub jutro jeszcze zdążą odebrać prezent
image
a ten sklep jest w gdańsku tylko na obr.wybrzeża??
jak jest z tymi zakupami za 50 zł - trzeba je zrobić dopiero następnego dnia po otrzymaniu karty? nie można tego załatwić jednego dnia?
ja zrobilam odrazu
wow dzieki za info mam nadzieję że promocja bedzie jeszcze trwała jak urodzę a to dopiero w lutym:(((
image

image
a akcie urodzenia musi być miejsce urodzenia Gdańsk, Sopot albo Gdynia, żadne inne nie wchodzi w grę :(

Chyba, ze którejś z Was, spoza 3miasta, udało się ;)?
image

image
Dziewczyny,a chodzi o miejsce urodzenia w Trójmieście czy miejsce zamieszkania bo to bardzo istotne.
chyba urodzenia- rozmawiałam z panią z biura obsługi i mówiłam, że mieszkamy blisko, ale jednak poza 3miastem, to zapytała się jeszcze, gdzie urodził się maluszek- powiedziałam, że w Wejherowie, to stwierdziła, że niestety ta promocja nas nie obejmuje.

Ale podejrzewam, że maluszka urodzonego np. w Wejherowie, ale zameldowanego w Gdańsku czy Gdyni promocja jednak obejmie :)
image

image
ja byłam w Leclerc w sobotę. My mieszkamy w Rumi ale Ola urodziła się w Gdańsku. Bez problemu dali nam 50zł(warunek założenie karty). Nie dostaliśmy jednak próbek produktów o których wcześniej pisały dziewczyny. Właściwie nie wiem dlaczego bo się nie dopytałam.
czy ktoś był ostatnio w lecrelcu - czy to nadal aktualne?
image
tak aktualne,dzwoniłam tam w zeszłym tyg.w tej sprawie ale niestety sie spóźniłam bo to do miesiąca :( gapa ze mnie

Czy któraś forumka wie czy Leclerc wydaje jeszcze bony?
image
image

image
Hop może ktoś jednak wie?
image
image

image
Aga - zadzwoń do Leclerca i zapytaj :) najprościej ;) i z pierwszej ręki ;) http://www.e-leclercgdansk.pl/index.php?a=kontakt
Dzięki Aga faktycznie zadzwonić najprościej :)

Przekazuję info dalej :)

Akcja jeszcze cały czas trwa :)
image
image

image
nie ma za co ;)

i bez czekania aż ktoś odpisze ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry