Widok

leczenie nadpotliwości

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrego,sprawdzonego lekarza zajmującego się ww.problemem. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten chemiczny kamuflaż niesprawia rozwiązania problemu, jezeli chcecie się pozbyć problemu, tak dlaczego to blokować zamiast całkowicie zatrzymać? Ogromnie polecam spojrzeć na to kto jeszcze o tym nie słyszał https://www.electroantiperspirant.pl/jonoforeza-electro-antiperspirant-cena-zamowienie ponieważ bije to w róznych aspektach wszystkie pozostałe srodki, naprawdę nie trzeba się dłużej zastanawiać :)

Po wykonaniu zabiegu w gabinecie http://www.jachkubsz.pl  za pomocą toksyny botulinowej problem nadpotliwości zniknął całkowicie. W pełni profesjonalne podejście do tematu. Świetna dbałość o klienta.

Efekt pierwszego zabiegu utrzymuje się 6–8 miesięcy. Przy powtarzaniu zastrzyków z botoksu problem nadmiernej potliwości znika na 11–12 miesięcy. Dużo tutaj zalezy od konkretnej osoby bo u jednej osoby utrzymuje się to dłużej, u drugiej krócej. Wydaje się, że to krótko, ale nie dla kogoś, kto musi trzymać zapasowy komplet ubrań w pracy, aby w ciągu dnia się przebrać.
Polecam zajrzeć sobie tutaj:
https://www.miod-malina.pl/jak-zlikwidowac-nadpotliwosc.html
Na stronie jest opisane jak wyglada sam zabieg.

Czy ktoś z Was zdecydował się na zabieg botoksu na nadpotliwość? Jak długo się to utrzymuje?
Wiem dokładnie co to za zabieg (ostrzykiwanie botoksem).Szukam teraz dobrego i polecanego lekarza,który ten zabieg wykona.
poczytaj moze o nadpotliwości pierwotnej w necie - są jakieś zabiegi , które to likwidują - myślę , ze dermatolog powinien Ci pomóc ew. endokrynolog
AHA OK... NIESTEY LEKARZA ŻADNEGO NIE ZNAM
Etiaxil niestety na mnie nie działa,dlatego szukam innych rozwiązań.
moja znajoma mocno sie pociła, kupuje teraz w aptece etiaxil czy jakoś tak ( taki mały antyperspirant) koszt ok 50-60 zł uzywa się go raz czy dwa w tygodniu i pomaga- przynajmniej jej pomógł ale wtedy nie stosujesz żadnych innych antyperspirantów..
up....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry