Widok

lekarz od cukrzycy ciazowej

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej Wam,
Czy znacie lekarza godnego polecenia, ktory specjalizuje sie w cukrzycy ciazowej?
Pozdrawiam i dajcie prosze znac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prywatniew to dr Olszewski,a państwowo dr Królikowska-Kobierska w poradnie cukrzycowej przy szpitalu na Klinicznej
ja moge tylko polecić z kazdego ciażowego problemu moja dzidzia wyszła cało dzieki szybkiej reakcji ,jemu tez zawdzieczam szczęsliwe rozwi,ązanie bo w szpitalu nie widzieli problemu który zauwazył on i sam zainterweniował u lekarza który badał mnie w szpitalu
to ginekolog powinien cię skierowac do specjalsity jesli chodzi o cukrzyce zazwyczaj nie jest to konieczne , cukrzyca w ciązy wiąże sie tylko z przestrzeganiem diety do konca ciazy . Po ciazu ustępuje sama. No chyba że ty masz jakos poważnie z tym cukrem ...........
dzieki serdeczne, wlasnie wybieram sie do dr Olszewskiego, a bylyscie z niego zadowolone? chodzi o to aby dzidzia pozniej byla zdrowa i wszystkoz nia bylo ok
z tego co sie orientuje to lekarz prowadzący raczej powinien dać sierowanie do jakiejś poradni cukrzycowej (np do poradni przy szpitalu na Klinicznej), tam opracują dietę ktorej trzeba przestrzegac do konca ciązy
dr Olszewski - to jest jego specjalizacja,to był mój prowadzący i czesto w poczekalni były babki na konsultacje z zeszytami cukrów:)
602634151

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry