Widok

lekarz pediatra w Pruszcz Gd. i okolice

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny prosze plećcie mi jakiegos dobrego lekarza w Pruszczu. córeczka ma 14 miesiecy, jak skonczyla roczek zaczela chorowac, ma złe wyniki badania krwi, lekarz do której chodze zawsze bagatelizuje wszystko.nie chce kierowac na badania.sama musze jej podsówac cp może powinnam zrobic, tak tez było z badaniem krwi... mam juz jej dość.
Prosze pomóżcie !!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja kuzynka chodzi na Rotmankę i też chce zmienić, ale wczoraj była na "nocna obsługa chorych" w gdańsku i powiedzieli jej że Pruszcz Gdański nie ma podpisanych umów z żadną placówką w Gdańsku i by musiała zapłacić za wizytę Na szczęście lekarka okazała serce i zbadała dziecko za free.
dlatego chce w ogóle przenieść się do lekarza w Gdańsku bo nie chce mieć więcej takich sytuacji.
Sorki ze nie na temat ale lepiej żebyś wiedziała co cię czeka jak będziesz miała zapisaną córeczkę w pruszczu
Mi się za bardzo nie chciało wierzyć ale warto by było się o to spytać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lol ciekawe Haniu to co piszesz za bardzo tylko tego nie rozumiem ze co jak sie jedzie na pogotowie do Gdanska to trzeba za wizyte placic czy jak ?? tez jestem z pryszcza i jeszcze sie z tym nie spotkalam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Malina a do kogo chodzisz jesli moge zapytac ??
hmmm tez chodze na rotmankę ... malmed dokladnie
nie pogotowie tylko "nocna obsługa chorych" to jest prawie w każdej przychodni.
W pruszczu nie ma zawsze na pogotowie jezdzimy albo do szpitala na ostry dyzur. Ale watpie w to ze ta doktorka odstapila od pobrania oplaty z dobrego serca Bo przeciez oni sie musza z kazdego pacjeta rozliczac chyba ze nie wpisala go do rejestru. A tak wogle to przeciez nie ma rejonizacji to jak sie jest ubezpieczonym musza przyjac bez oplat
więc chyba nie ma dobrego lekarza w pruszczu ???
więc chyba nie ma dobrego lekarza w pruszczu ???
Słyszałam, że dr Szymczak jest dobra, ale sama u niej nie byłam.
za to dr szymczak była u nas ;/ i dziękuje : / jak wyszla od nas z domu to sie popłakałam bo zrobila z naszej małej kalekę: wodogłowie prawie, chore nerki, krzywe biodra !!!! oprócz tego chamska niesympatyczna teksty pt ,,prosze sie głupio nie pytać'' !!! a jak zapytałam czy mogę sprawdzic grupe krwi dziecku to apytała czy mam problem z ustaleniem ojcostwa ... mójemy mężowi aż ciśnienie ze złości skoczylo ;/ poprostu szok !!!!!!!! zalecila mi 1500 badan a na zadno skierowania nawet nie napisala ,a dodam jeszcze ze wezwalam ja bo mała miala problem ze snem i chcialam ja przebadac-tez slyszalam o niej same superlatywy .... po dwoch dniach zmienilam jej mleko i pomogło ;/ wszyscy sie smieja ze sie szymczakowej przestraszyla ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moim zdaniem w Pruszczu nie ma dobrego lekarza. Do tej pory myslałam że Szymczakowa jest ok, ale ostatnio zapisała mojemu14miesięcznemu synkowi syrop, który można podawać dzieciom powyżej 3 lat i maluch wymiotował po nim pół nocy. poza tym robi jakieś problemy ze zwolnieniami lekarskimi na dziecko, koszmar.
na przeziębienie Szymczak ok na coś poważniejszego szukam porządnego lekarza w Gdańsku :(
Malina to niezly koszmar przeszliscie z nia my przez rok bylismy u dok Ratajek ale ona juz jest na emeryturze byla dokladna i wogle super babka A teraz puki co maly nie choruje ale bilansik sie zbliza wiec tez tak sie zastanawiamy nad tymi lekarzami jeden lepszy od drugiego tylko chyba w przepisywniu lekow
Malina, to straszny babsztyl z niej. Nawet nie wiedziałam, przepraszam. Ja same dobre rzeczy o niej słyszałam. My póki co do Makarowskiej chodzimy, ale to z braku innego lekarza.
My też do Makarowskiej ale moim zdaniem bagatelizuje wszystko. Chodzimy do Niej bo nie mam pomysłu na innego lekarza. Wychodzi na to że w Pruszczu nie ma dobrego pediatry:-( a szkoda bo dzieciaczków bardzodużo
Dokładnie, zgadzam się z Tobą w 100 %.
naprawdę szkoda :( trzeba w Gdansku poszukac, tylko że mnie strzela jak pomysle o tym ze zeby porzadnie zajeli sie toba czy dzieckiem to trzeba placic !!!!! po co te skladki !!!!!????
ale trudno , zdrówko malucha najwazniejsze !

amstafka82 kto by pomyslal- takiej ,,sławy'' lekarz...biedne dziecko !!!! nie cierpie tego babsztyla !
temat pediatry z pruszcza był już tu pare razy poruszany. Ja sama mieszkam tu od niedawna i też zależało mi na zdobyciu jakiegoś kontaktu do fachowca-niestety. Wszyscy tylko rozkładali ręce albo narzekali na tych lekarzy, którzy ich "obsługują". Już nie mam złudzeń, że trzeba szukać w Gdańsku bo tutaj na pewno do nikogo nie pójdę.
Ale na brak aptek w Pruszczu nie możemy narzekać hi hi:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak to prawda hehe :-) coś za coś.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry